05 / 05 / 2024

Ev sahibi su abonelik işlemleri

Ev sahibi su abonelik işlemleri

Ev sahibinin kiracısını evinden çıkarabilmesi haklı nedenlerinin olması gerekiyor. Mal sahibinin haklı sebeplerinin olması halinde kiracı evden çıkmıyorsa ne yapılabilir? Ev sahibi kiracının suyunu kestirebilir mi?

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında sular durulmuyor!

Defne Samyeli'nin kardeşi Sühan Samyeli, ablasıyla ev sahibi Yusuf Araz arasında geçen konuşmayı açıkladı. Araz ise Sühan Bey'in yalancı şahitlik yaptığını belirtip suç duyurusu yaptı. 

Hükümet herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor!

Afyonkarahisar kent merkezindeki 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bizde bir söz var; 'Dünyada mekan, ahirette iman' diye. Ev sahibi olmak çok önemli. O nedenle hükümetimiz de herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor" dedi...

Karaman'da ev sahibi ve kiracı arasında kavga!

Karaman'da ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut arasında su sesi konusunda kavga çıktı. Tekin, kiracı Bulut'u sırtından bıçakladı.

Ev sahibi su aboneliği işlemleri!

Bir bağımsız bölümdeki aboneliklerin kullanıcı adına olması gerekiyor. Bu nedenle eski ev sahibinin üzerinde olan aboneliklerin yeni ev sahibi adına düzenleniyor. İşte ev sahibi su aboneliği işlemleri..

Ev sahibi elektrik aboneliği işlemleri!

Yeni bir ev satın alan kimselerin yapmaları gereken işler arasında aboneliklerin alınması da yer alıyor. Alınacak aboneliklerin başında elektrik, su ve doğalgaz geliyor. Peki, ev sahibi elektrik aboneliği işlemleri nelerdir?

Ev sahibi apartmandan atılabilir mi?

Apartmanda "Apartmandan ev sahibi atma" şeklinde tabir edilen hak kanunda "Kat mülkiyetinin devri mecburiyeti" başlığı altında açıklanıyor. Buna göre ev sahibi apartmandan atılabilir mi? Nasıl atılır? İşte yanıtı...

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Çiftçi, kentsel dönüşüm kredisiyle ev sahibi olabilir mi?

Çiftçiler kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği alabilir mi? Tarım işçileri, çiftçiler kentsel dönüşümden nasıl yararlanacak? Çiftçi, kentsel dönüşüm kredisiyle ev sahibi olabilir mi? İşte cevaplar...

Kapıcı da kentsel dönüşümde faiz desteği ile ev sahibi olabilir mi?

Kapıcılar da kentsel dönüşüm kapsamında faiz desteği ile ev sahibi olabilir mi? Kapıcı, faiz desteği ile ev alabilir mi? Apartman görevlileri de kentsel dönüşümde faiz desteği ile konut sahibi olabilir mi? İşte cevaplar...

Eski ev sahibi eşyalarını almazsa, yeni ev sahibi ne yapacak?

Bir gayrimenkul satın aldığınızı ancak, içinde hala eski ev sahibine ait birtakım eşyaların bulunduğunu; bunları gelip geri almadığını düşünelim. Eski ev sahibi eşyalarını almazsa, yeni ev sahibi ne yapacak?

Ev sahibi su abonelik işlemleri Haberi

Ev sahibi su abonelik işlemleri

Ev sahibi kiracının suyunu kestirebilir mi?

Ev sahibinin kiracısını evinden çıkarabilmesi haklı nedenlerinin olması gerekiyor. Bu haklı nedenlerin en başında, kiracının kira bedelini ödememesi bunun üzerine, ev sahibinin ihtarname göndererek icra takibi başlatması geliyor.


Buna göre, eğer kiracı kira parasını ödememişse ve mal sahibi bu konu hakkında bir icra takibinde bulunmuşsa kiracıya ödenmeyen kira tutarının ödenmesi için 30 gün süre veriliyor. Bu 30 gün içinde ödemenin yapılmaması halinde, 31. gün bile ödeme yapılsa hiçbir anlam ifade etmiyor.


Kiracı çıkarma yolları arasında mal sahibinin ihtiyacının olması da yer alıyor. Mal sahibi eğer bu konuta ihtiyaç duyuyorsa, aynı belediye sınırları içerisinde başka barınabileceği bir konut bulunmuyorsa evin tahliyesini isteyebiliyor. 


Bu haklı nedenlerin olması halinde, kiracı evin tahliyesinde güçlük yaşatıyorsa, ev sahibi kiracısının suyunu kestirebilir mi?


Ev...