22 / 07 / 2024

ev sahibini öldüren kiracı

ev sahibini öldüren kiracı

İzmir'in Konak ilçesinde Necim Ökmen henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştığı kiracısı Ali R. D.tarafından öldürüldü.

Ankara'da ev sahibini öldüren kiracı tutuklandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde, 3 aydır ödemeyen kirasını isteyen ev sahibini öldüren kiracı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ev sahibi mağdurundan haklı isyan! 20 bin TL değerindeki evde 4 bin TL'ye oturmak hak mı?

Milyonlarca ev sahibinin başı kiracılarla dertte. Son iki yıldır uygulamada olan yüzde 25 kira artış sınırı bir çok ev sahibini mağdur etti. Ev sahibi mağdurları seslerini sosyal medyadan duyurmaya devam ediyor...

Ev sahibi mağdurları uyarıyor: Kiracınızın uyap geçmişini görmeden sözleşme yapmayın! Yanarsınız...

Ev sahibi ile kiracı arasında yargıya taşınan anlaşmazlıklar Sulh Hukuk mahkemelerini resmen kilitledi. Kiracı davalarının uzun sürmesi ise hem ev sahibini hem de kiracıları çileden çıkarırken ev sahiplerinden ''Kiracınızın uyap geçmişini görmeden sözleşme yapmayın'' uyarısı geldi. 

Ev sahipleri yeni kiracılar için sayfalar dolusu kira kontratı hazırlıyor! Neden mi? İşte örnekleri...

Yüzde 25 kira artış sınırı milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Yeni düzene geçilmesi ile derin nefes alan ev sahipleri,  evlerini kiraya vermekten korkar hale geldi. Neden mi? İşte örnekleri...

Ev sahipleri isyan etti! Kiracı ve ev sahibi problemini çözmek için ne bekleniyor? 

Son iki yıldır kiralarda uygulanan yüzde 25 kira artışı bir çok ev sahibini mağdur etti. Bu hikayede yanan ev sahipleri olurken, ev sahipleri hala devam eden sorunların ne zaman sonra ereceğini merak ediyor. 

Ev sahipleri dikkat! 30 gün içinde bildirim yapmazsanız cezası var!

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren gelişme TBMM'den geçti. Bu kapsamda artık, ev sahiplerinin 30 gün içinde o belgeleri bildirmesi zorunlu olduğu kaydedildi. 

Ev sahibinden fırsatçı emlakçıya tokat gibi kira yanıtı: Sizin gibi emlakçılar yüzünden kiralar tavan yaptı!

Başkent Ankara'da ilana koyduğu ev için arayan ve yüksek fiyatla kiraya verebileceğini söyleyen ev sahibini şikayet eden ev sahibi, emlakçı ile yazışmalarını paylaştı. 

Eski ve yeni kiracının ödediği kiralar gündeme oturdu! 5 katı fark! Eski kiracının ev sahibi olsanız ne hissedersiniz?

Yüzde 25 kira artış oranı bir çok ev sahibini mağdur etti. Evin rayiç bedeli altında kirada oturan eski kiracılar şanslı olduklarını düşünürken, ev sahipleri karalar bağlıyor. Eski kiracılar uygun rakamlara kirada otururken yeni kiracılar yüksek fiyattan kira ödüyor.

Kiracıların zam çıkmazı: Ev sahibini mahkemeye vermek yerine yeni ev tutsam, daha fazla kira ödeyeceğim!

Ev sahipleri kiraların yüzde 25 zam sınırı sebebiyle düşük kaldığını belirtirken, kiracılar da fahiş artış taleplerinden şikayetçi. Bir kiracı, "Zammı kabul etmeyip ev sahibini mahkemeye vermek yerine yeni ev tutsam, daha fazla kira ödeyeceğim" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi! Hesaplara 30 milyon 54 bin TL yatırıldı! Hemen alabilirsiniz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada çiftçilere 30 milyon 54 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesi yapıldığı açıklandı. İşte milyonlarca çiftçinin yüzünü güldüren destek ile ilgili detaylar...

Eski ev sahibinin iletişim bilgisini istemek suç mu? Ev sahiplerine uyarı!

Evini kiraya verecek ev sahipleri artık, evde oturacak kişinin eski ev sahibini arayacaklarını belirtiyor. Peki eski ev sahibinin iletişim bilgisini istemek suç mu? 

Ev sahipleri artık kiracıların bir önceki ev sahibini arıyor! 

Yüzde 25 zam sınırı ve uzayan mahkeme süreçleri sebebiyle mağdur olan ev sahipleri, artık kiracıların bir önceki ev sahibini arıyor. İşte detaylar ve ev sahiplerinin yorumları...

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar artmaya devam ederken, Avukat Sibel Sevinç Deveci Özçelik, ev sahipleri için çarpıcı bir yorumda bulundu. Ev sahipleri için 'Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden' diyen Özçelik'e 'Mafya mısın?' soruları geldi.

Ünlü ekonomist 'Ev sahibini düşman gören anlayış değişmeden, Türkiye'den konut almayın' dedi!

Merkez Bankası tarafından açıklanan Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Şubatta Konut fiyat artışı 2019 Aralık'tan bu yana ilk kez enflasyonun altında kaldı. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, konut yatırımında Türkiye'yi tavsiye etmediğine dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

ev sahibini öldüren kiracı Haberi

ev sahibini öldüren kiracı

İzmir Konak'ta Necim Ökmen (64) henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştığı kiracısı Ali R. D. (64) tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Yaşanan olay sonrası kiracı  Ali R.D. yakalandı.

Sözcü'de yer alan habere göre, olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Altınordu Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, alkollü oldukları iddia edilen kiracı Ali R.D. ile ev sahibi Necim Ökmen arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kısa zamanda büyümesi üzerine, Ali R.D. evdeki pompalı tüfeği alarak Necim Ökmen’e ateş etti.

Yaşanan olayda, vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Ökmen kanlar içerisinde kaldı. Ökmen, çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Ökmen, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ökmen’in cansız bedeni, savcının...