17 / 05 / 2024

ev yıktılar

ev yıktılar

California'da Golden Gate Köprü manzarasını ayakları altına seren ev oturan Clark ve Sharon Winslow çifti, evlerinin önünde bulunan evi yıkmak için satın aldılar

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Konut piyasasındaki ''hayalet ev'' sorunu kiracıları çileden çıkarttı!

Kira artışlarını dizginlemek için getirilen yüzde 25 artış sınırı uygulaması 1 yıl daha uzatılırken, konut piyasasında son zamanlarda sıkça görülen ''Hayalet ev'' sorunu kiracıları çileden çıkarttı. 

Gümüş fiyatları yatırımcıların hayallerini yıktı! Gümüşü olanlar hazır olun! Bu rakamlar...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından meakla takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki sert düşüş yatırımcıların hayallerini yıktı. Gümüşü olanlar dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte bu rakamlar..

Van'da sel sonrası 6 ev yıkıldı!

Van'ın Başkale ilçesinde sağanak yağışlar sonrası yaşanan sel nedeniyle  6 ev yıkılırken 30 evde hasar meydana geldi.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İsrail güçleri, El Halil kentine bağlı Yatta beldesi kırsalında "ruhsatsız" olması nedeniyle Filistinlilere ait bir ev ve iki depoyu daha yıktı.

Hindistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı!

Hindistan'ın güneyinde bulunan Telengana eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerin altında kalan 15 kişi hayatını kaybetti.

İsrail güçleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait 7 evi yıktı!

İsrail güçleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait 7 evi yıktı. Evleri yıkılan ve kurtarabildikleri birkaç eşya ile sokakta kalan Filistinlilerden bazıları göz yaşlarına boğuldu

İsrail askerleri Batı Şeria’da Filistinlilere ait yapıları yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın çeşitli yerlerinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı.

İsrail güçleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait 2 evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da ruhsatsız inşa edildikleri iddiasıyla Filistinlilere ait olan 2 evi yıktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 177'nci defa yıktı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir binayı yıktı!

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait olan 3 katlı binayı yıktı.

ev yıktılar Haberi

ev yıktılar



19 milyon dolar harcayarak California’da Golden Gate Köprüsü’yle San Francisco Koyu’nu manzara olarak ayaklar altına seren bir ev yaptıran çift, manzarayı bozan evi de satın aldı.


Clark-Sharon Winslow çiftinin, panoramik görüntüyü bozduğu için satın aldığı Belvedere Caddesi’ndeki bu ikinci evin değeri ise 4 milyon 200 bin dolar. Çift, ikinci evi satın alır almaz, evi yıktırdı. Böylece manzara önünde bir engel...