06 / 05 / 2024

Eva Gayrimenkul ulaşım

Eva Gayrimenkul ulaşım

Eva Gayrimenkul, sektör 2013 Kasım analizlerini yayınladı. Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından hazırlanan “Gayrimenkul Sektörü Analizleri” haberimizde bulunuyor...

Deniz Beşe Şahinkaya EVA Gayrimenkul'ün Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Değerleme sektöründe yaptığı örnek çalışmalar ve öncülükler ile adından sıkça söz ettiren EVA Gayrimenkul Değerleme’ nin Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Beşe Şahinkaya oldu...

Eva Gayrimenkul danışmanlıkta Avrupa’nın en iyi firması seçildi!

Eva Gayrimenkul Değerleme, Avrupa'nın en prestijli ödülü 2013 European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde hem Türkiye’nin, hem de Avrupa’nın en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı...

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

EVA Gayrimenkul'den imar barışı yönetim danışmanlığı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kurumsal firmaların imar kanununa aykırılığı olan yapılarının kayıt altına alınması işlemlerinde profesyonel hizmet ağıyla hizmet verdiklerini söyledi. 

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 43. sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınladığımız "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 43. sayısı yayınlandı

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye Euromoney’den 3 ödül!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Euromoney tarafından "Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme, Araştırma ve Tüm Değerlendirmeler alanında En İyi Danışmanlık Firması" seçildi.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 28. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık'ın her üç ayda bir yayınladığı "PERISKOP" isimli yayınının 28. sayısı yayınlandı. PERISKOP' ta 2015 Ekim-Kasım-Aralık dönemine ait gayrimenkul sektörü ile ilgili haberler yer alıyor.

Eva Gayrimenkul ulaşım Haberi

Eva Gayrimenkul ulaşım

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından hazırlanan “Gayrimenkul Sektörü Analizleri” Kasım 2013 trendlerini yayınladı.


Eva Gayrimenkul sektörü 2013 Kasım analizleri için