30 / 04 / 2024

evde satış

evde satış

Evde satış partileri moda oldu. Partilerde bir şehre ya da ülkeye taşınmak zorunda kalan ve eşyalarını hızlıca nakde çevirmek isteyenlerin başvurduğu bir çözüm.

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Sevilen tatil filmi “Evde Tek Başına 2: New York'ta Kayıp”ta bulunan lüks konut, milyonlarca dolara satılıyor. İşte detaylar... 

Hisseli tapusu olanlar hemen bakın! Ev satılırsa hakkınız... SON DAKİKA! 

Hisseli tapular ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki evde hissesi olan biri, ev satıldığında hakkını nasıl alır? İşte ayrıntılar...

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, MediaMarkt’ta uygun fiyatla satışta!

Son dönemlerin gözde elektrikli ev aletlerinden olan airfryer, artık her evde kendine yer bulmaya başladı. MediaMarkt da bu kapsamda, Philips HD9870/20 Premium Airfryer’ı cazip fiyatla satışa çıkardı.

Ev sahipleri artık kiracı olmak istiyor! Gayrimenkul satışlarında yeni yöntem! 

Konutunu satan mülk sahipleri, şimdilerde yeni bir yöntem denemeye başladı. Mülk sahipleri, evlerini satın alan kişilerden, sattığı evde kiracı olarak oturmayı talep ediyor. 

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

A101'de elektrikli, evde şarj edilebilen Volta VB7 Bisiklet satışta! Geç kalmayın! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi

A101’in 21 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğunda kaçırılmayacak büyük fırsat sizleri bekliyor. A101 Marketin aktüel bu haftaki kataloğunda elektrikli bisiklet satışa sunuldu. Peki elektrikli bisikletin fiyatı ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Evde canı sıkılınca bileziklerini sattı, şimdi 5 milyonluk serveti var

Antalya'da yaşayan 43 yaşındaki Fatma Öncel, 15 yıl önce evde sıkıldığı için 4 bileziğini satıp 1 inek aldı. 15 yıl sonra ise Öncel'in 5 milyon liralık serveti var.

Miras kalan evin satışı nasıl olur?

Miras, çoğu zaman aileler arasında büyük sorunların yaşanmasına neden oluyor. Özellikle ev paylaşımında anlaşmazlık yaşanabiliyor. Peki, miras kalan evde kim ne kadar paya sahip? miras kalan evin satışı nasıl olur? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Satın alınan evde kiracı varsa bu durumda ne olur?

Kişi bir ev satın aldığında birçok konu ile birden uğraşmak ve bazı problemleri çözmek zorunda kalabilir. Ancak eğer alınan evde bir kiracı oturuyorsa ve ev sahibi evine hemen taşınmak istiyorsa asıl büyük sorun burada bulunur. Peki, satın alınan evde kiracı varsa bu durumda ne olur? İşte yanıtı…

Konut satış fiyatları ve kiraları en çok hangi bölgelerde arttı?

Koronavirüs salgını sebebiyle evde geçirilen süreler arttı. Uzaktan çalışmanın yaygın hale gelmesiyle de birlikte gayrimenkul sektörü canlandı. Peki Türkiye genelinde konut fiyatları ne oldu? İşte konut satış fiyatları ve ev kiralarında en çok artış yaşanan bölgeler...

Ev satın alınırken ya da kiralarken bunlara dikkat!

AFAD'ın hazırladığı deprem farkındalık eğitiminde konut satın alınırken ya da kiralanırken bir evde nelere dikkat edilmesi gerektiği de detaylı olarak anlatıldı.

Mimar Bruno Taut’un İstanbul'daki evi satışa çıktı!

Mimar Bruno Taut’un 1938 yılında inşa ettiği İstanbul’un ikonik evi, 95 milyon TL’ye satışa çıkmıştı. Evin ilanının internet sitesinden kalkması, ‘Yeni alıcısını buldu’ dedikodularına neden oldu. Bruno Taut ise kendisi için yaptığı evde yalnızca birkaç ay oturabildi.

evde satış Haberi

evde satış

Bugünlerde ev partisi davetleri alıyorum. Ama bunlar bildiğimiz ev partilerinden farklı. Çoğu sosyal medya üzerinden oluşturulan etkinlikler. Çok sayıda insanın gittiği partiler de var, kişiye özel, hatta randevu alınarak gidilenler de.




Ağırlıklı olarak yakın arkadaşlar ve onların arkadaşlarını kapsıyor bu partiler. Eski eşyalara merakımdan mıdır bilmiyorum ama ben davetli olduklarımın çoğuna uğruyorum mutlaka. Şimdiye kadar bir şey almadım ama bu biraz da ev sahibine bağlı. Tasarım eşyalar söz konusu olunca akan sular durur.


Evindeki eşyaları arkadaşları arasında satışa çıkarma çözümünü kullananlardan biri de tasarımcı Özlem Yalım. "Hafiflememize yardım et" sloganıyla evinin terasını arkadaşlarına açan tasarımcı, bu etkinliği DJ sevgilisi Mete aka Dj...