04 / 05 / 2024

evde yasak olan işler

evde yasak olan işler

Bir meskende hangi işlerin yapılamayacağı, hangilerin yapılmasına izin verildiği Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, evde hangi işler yapılır? İşte yanıtı..

Hisseli tapusu olanlar hemen bakın! Ev satılırsa hakkınız... SON DAKİKA! 

Hisseli tapular ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki evde hissesi olan biri, ev satıldığında hakkını nasıl alır? İşte ayrıntılar...

Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı! Hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok kişinin geçimine katkı sağlayan evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı. İşte hesaplara yatırılacak olan o paralar...

Bakan müjdeyi verdi! Evde bakım yardımı maaşları yatmaya başladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan evde bakım yardımı maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar lira Evde Bakım Yardımı ödemeleri yapıldı.

Evde bakım maaşı resmen değişiyor! Hemen hesaplara yatırılacak olan bu yeni maaşlara bakın!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren evde bakım maaşları resmen değişiyor. Peki evde bakım maaşları 2024 yılının Ocak ayında ne kadar olacak? İşte tek tek hesaplanan o son dakika rakamları...

Zamlı Evde Bakım parası ne kadar oldu? İşte Evde Bakım Maaşı yatan iller listesi 11-12-13-14-15 Eylül 2023...

Devlet, ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda sağlık sorunları sebebiyle bakım ihtiyacı olan aile bireylerini desteklemek için evde bakım maaşı ödemesi yapıyor. İşte destek ödemesine ilişkin tüm detaylar...

Evde bakım maaşları yattı mı? İşte yanıtı

Evde bakım paraları hesaplara yatacak mı? Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.

Evde bakım maaşını kimler alabilir? Sigortalı olan evde bakım parası alabilir mi?

Evde bakım maaşına dair vatandaşlar pek çok noktayı merak ediyor. Onlardan biri de evde bakım maaşı şartlarının neler olduğu. İşte merak edilen detaylar!

19 Aralık evde bakım parası yattı mı? Herkes hesaplarını kontrol etsin! Tam 3 bin 340 TL...

Evde bakım maaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bakıma ihtiyacı olan engelli ve yaşlı vatandaşların ailelerine her ay düzenli olarak veriliyor. Peki 19 Aralık evde bakım parası yattı mı? Herkes hesaplarını kontrol etsin! Tam 3 bin 340 TL...

Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi?

Evde bakım maaşı almak için başvuruda bulunanlar ya da bulunacak vatandaşlar, bazı detayları merak ediyor. Peki Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi? sorularının yanıtları!

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? Hemen buraya bakın!

Evde bakıma ihtiyacı olan yaşlı veya engelli kişilere dönük olarak ödenen evde bakım paralarının yatırılıp yatmadığı araştırılıyor. Aralık ayı evde bakım parası şehir şehir araştırılıyor. Peki, evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte bütün ayrıntılar...

Zincir marketlerde satılan o baharat, yurt dışında toplatıldı! Gerekçesi korkunç!

Türkiye kökenli Arifoğlu markasına ait, Singapur'a ihraç edilen üç baharat türünde yiyeceklerde kullanılması yasak olan ve kanser riski taşıyan endüstriyel boya tespit edildi. Ürünler toplatıldı. Bu kararın ardından söz konusu baharat firması Arifoğlu’dan açıklama geldi.

Evi olan evde bakım parası alabilir mi?

Evde bakım maaşı nasıl alınır, Evi olan evde bakım parası alabilir mi? sorularına vatandaşlar yanıt arıyor. İşte detaylar!

evde yasak olan işler Haberi

evde yasak olan işler

Evde hangi işler yapılır?

Bir meskende hangi işlerin yapılamayacağı, hangilerin yapılmasına izin verildiği Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, evde hangi işler yapılır? Hangi işler yapılamaz?


Apartmanda kütükte mesken, iş veya ticaret yeri olarak gösterilen bağımsız bir bölümünde hastane, dispanser, klinik, poliklinik, ecza laboratuvarı gibi müesseseler kurulamıyor.


Kat maliklerinin buna aykırı sözleşmeleri hükümsüz oluyor; dispanser, klinik, poliklinik niteliğinde olmayan muayenehaneler bu hükmün dışında oluyor.


Anagayrimenkulün, kütükte mesken olarak gösterilen bağımsız bir bölümünde sinema, tiyatro, kahvehane, gazino, pavyon, bar, kulüp, dans salonu ve emsali gibi eğlence ve toplantı yerleri ve fırın, lokanta, pastahane, süthane gibi gıda ve beslenme yerleri ve imalathane, boyahane, basımevi, dükkan, galeri ve çarşı gibi yerler, ancak kat malikleri kurulunun oybirliği ile vereceği kararla açılabiliyor.


1136 sayılı Avukatlık Kanununda avukatlık büroları ve...