15 / 05 / 2024

Evgör Mobilya yatırım için yabancı işadamlarıyla söz kesti

Evgör Mobilya yatırım için yabancı işadamlarıyla söz kesti

MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na bu yıl ilk kez katılan Evgör Mobilya, 4 gün devam eden organizasyon boyunca 20’ye yakın ülkeden yatırımcı ağırladı…

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Doğanlar Yatırım Holding'ten kınama mesajı!

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişmelerini kınayan mesajını yayınladı.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Evgör Mobilya'dan öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Evgör Mobilya'dan Canım Öğretmenim kampanyası!

Evgör Mobilya’nın Canım Öğretmenim kampanyası, 31 Aralık’a kadar devam edecek. Evgör Mobilya, Edirne’den Kars’a yurdun her noktasında görev yapan eğitim çalışanlarını bu yıl da unutmadı.

Evgör Mobilya'dan Anneler Günü kampanyası!

Evgör Mobilya, Anneler Günü’ne özel bir kampanya gerçekleştiriyor. Firma, “Canım Annem” adını verdiği ürünlerini Mayıs ayı boyunca yüzde 20 indirim avantajına ek 9 taksit fırsatıyla satışa sunuyor.

Evgör Mobilya yatırım için yabancı işadamlarıyla söz kesti Haberi

Evgör Mobilya yatırım için yabancı işadamlarıyla söz kesti

11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın katılıcımsı EVGÖR Mobilya Mısır, Malezya, Tunus, Fransa, İsrail, Kanada, Irak, Libya, Filistin, Kamerun, Fas ve B.A.E. gibi ülkelerden gelen yatırımcıları ağırladı. Bu yıl ilk kez katıldıkları fuarın, yurt dışına açılma hedeflerinde önemli bir adım olduğunu belirten Evgör Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen, organizasyon boyunca yerli ve yabancı pek çok yatırımcı ile olası işbirliği fırsatları konusunda verimli görüşmeler yaptıklarını söyledi. Bu çerçevede Irak, Mısır ve Tunus’tan gelen yatırımcılarla mobilya satışı ve Evgör bayiliği konusunda söz kestiklerini vurgulayan Ekmen, firma olarak özellikle Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde var olan pazar fırsatlarını değerlendirmek istediklerini belirtti.

İstanbul, 15.10.2012

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılından bu tarafa mobilya sektöründe hizmet veren EVGÖR, 11 – 14 Ekim...