08 / 05 / 2024

evidea kampanya fiyat listesi 2022

evidea kampanya fiyat listesi 2022

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Fiat Fiorino'nun Nisan 2024 yeni fiyat listesi açıklandı, hem kampanya hem de 25 bin TL'lik yeni indirim geldi!

Otomotiv devi Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Fiorino'nun Nisan 2024 fiyatları açıklandı. Fiat tarafından açıklanan yeni fiyat listesine Fiorino'ya hem 25 bin TL indirim hem de yeni bir kampanya geldi.

Egea Cross'un indirimli fiyat listesi için son 2 gün! Hem kampanya hem de 10 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'un Mart 2024 fiyat listesi için son 2 güne girildi. Tüm Cross'larda hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim fırsatı sunuluyor...

Egea Cross'un Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı! Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin lira indirim geldi!

Fiat'ın en sevilen modelleri arasında başı çeken Egea Cross'un merakla beklenen Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı. Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. 

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Kia Sportage modelinin yeni fiyatı belli oldu! Kampanya desteği geldi mi?

Kia, merakla beklenen Sportage  ve Sportage  Hibrit modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı. Bu kapsamda, Sportage’e kampanya desteğinin gelip gelmediği de merak konusu oldu.

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

Carrefoursa'dan dev kampanya! 300 adet ürünün fiyatını resmen sabitledi! İşte Eylül 2023 fiyat listesi

Carrefoursa Eylül ayına özel 300 adet ürünün fiyatını sabitlediğini duyurdu. Kampanya 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. İşte detaylar...

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Vivo Y16 telefon fiyatı yere serildi

Hepsi Burada'nın Vivo Y16 telefonlarda yaptığı kampanya vatandaşın ilgisini çekti. uygun fiyatlı bir orta seviye telefon olarak piyasaya sürülen cihaz için özellikleri ve fiyatı merak ediliyor. İşte Vivo Y16 fiyat listesi

Renault'tan sıfır otomobili ikinci el fiyatına almak mümkün! İşte Clio'da kampanya!

Clio yeni bir kampanya başlattı. İkinci el fiyatına sıfır otomobil satılacak. İşte tüm detaylar…

Etkileyici kamera özellikli 'Honor 70' uygun fiyata Hepsi Burada'da!

Hepsi burada'dan Nisan ayına özel kampanya. Fiyat performans serisinden Honor 70'i uygun fiyatla Web sitesinden satışa çıkardı.  Huawei'nin alt markası Honor'un orta sınıf akıllı telefon serisinin en yenisidir. İşte 15 Nisan fiyat listesi

Hepsi Burada'da Galaxy A23'e bomba kampanya! İşte özellikleri ve fiyat listesi

Hepsi Burada, Samsung Galaxy A23'e yaptığı kampanya ile vatandaşın ilgi odağı oldu. Yeni bir telefon almak isteyen yada telefonunu değerlendirmek isteyenler fiyat performans ürünü olan Samsung Galaxy A23'ü değrlendirmeli.

Bosch'tan efsane kampanya! Bosch XL ve XXL kapasiteli buzdolabı alana 2 bin 200 TL indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, geniş kapasiteli XL ve XXL buzdolaplarında indirim fırsatı Bosch’ta! Seçili XL ve XXL buzdolaplarından dilediğinizi sepete ekleyin, 2.200 TL indirimden faydalanın. Sözkonusu kampanya 31 Mart tarihine kadar geçerlidir. İşte fiyat listesi..

Renault Megane'da otomobil almayı düşleyenlerin hayalini gerçekleştirecek kampanya! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Sportif ve şık tasarımı, konforlu ve teknolojik özellikleri ile sürücülerin beğenisini kazanan Renault Megane'da dev kampanya başladı! İşte ayrıntılar ve 7 Mart 2023 Renault Megane Sedan fiyat listesi...

evidea kampanya fiyat listesi 2022 Haberi

evidea kampanya fiyat listesi 2022

Perakende mağaza zinciriyle her geçen gün büyümeye devam eden ve ev yaşam ürünleri kategorisinde 2011’den bu yana kesintisiz hizmet veren Evidea’nin ilk Adana mağazası açılıyor. Tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha katan Evidea, 6 Ekim 2022 Perşembe günü 01 Burda AVM’nin ikinci katında hizmet vermeye başlıyor. Ev dekorasyonunda her ihtiyacı karşılamaya dönük ürünleriyle kalitesinden vaz geçmeyen ve uygun fiyat hizmeti sunan Evidea, her yaşa ve her zevke hitap ediyor.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, aksesuar, aydınlatma, banyo, elektrikli küçük ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde yüzlerce ürün yelpazesi sunan Evidea, Türkiye genelinde 34 mağaza ağına sahip. 35’inci mağazasını 1.500 m2 büyüklüğündeki ferah mağaza konseptiyle 01 Burda AVM’de tüketicilerle buluşturacak olan Evidea; açılışa özel bir kampanya sunuyor.

6-16 Ekim 2022 tarihleri...