27 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ Yeşilkent teslimleri

Evim Yüksekdağ Yeşilkent teslimleri

Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. 363 konut ve 9 mağazadan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca nerede?

Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Evim Yüksekdağ Yeşilkent teslimleri Haberi

Evim Yüksekdağ Yeşilkent teslimleri

Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projenin inşaat alanı 64 bin metrekareden meydana geliyor. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire fiyatları cephelerine göre farklılık gösteriyor. Yüksekdağ İnşaat imzası ile yükselen proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan Evim Yüksekdağ Residence'de konutların alanları 90 - 148 metrekare şeklinde tasarlandı. Projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ'ın sosyal olanakları arasında; fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu, sauna, güvenlik ve çocuk oyun alanları mevcut. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire fiyatları 2+1'lerde 245 bin TL, 3+1'lerde ise 360 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor.  


Adres: Yeşilkent...