03 / 05 / 2024

Evimsaray konut poliçesi

Evimsaray konut poliçesi

Ray Sigorta'dan "Evimsaray" konut poliçesi sahibi olan tüm sigortalılarımız; poliçe süresi içerisinde değerlendirilmek üzere yılda 1 kez ücretsiz 1 kombi ve 1 klima bakımı yaptırabilirler.

Zorunlu deprem sigortası genişletiliyor! Deprem dışında diğer afetler de eklenecek!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın (DASK) genişletilecek ve bu sigorta türünün yerine Zorunlu Afet Sigortası gelecek DASK poliçesi, sadece deprem riskini değil, sel baskını gibi diğer afet risklerini de kapsayacak.

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

Arabası olanlara kötü haber! Kasko fiyatları 3 kat arttı: 5 bin TL'lik kasko poliçesi 15 bin TL oldu! 

Yüksek döviz kuru, artan araç ve yedek parça fiyatları kasko fiyatlarında da artışa neden oldu. İşte milyonlarca araç sahibini ilgilendiren o son dakika gelişmesi...

Kasko yaptıranlar bu detayı biliyor muydunuz? Ekstra ödeme olmadan yaptırabilirsiniz!

Araç sahibi vatandaşların dikkatine! Kasko poliçesi yaptıracak olan araç sahipleri ya da halihazırda poliçesi olan araç sahipleri bu detaylara dikkat ederek oldukça kazanç sağlayabilir. Kasko ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Depremde zarar gören konutlardan sigortalı olanların hasarları karşılanırken, poliçedeki bazı detaylar süreçle ilgili tartışma yarattı. Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Deprem riskine karşı DASK tek başına yeterli değil! Mutlaka konut sigortası da yaptırın!

Depremde olası hasara karşı tek başına DASK poliçesi yaptırmak yeterli değil. Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında hasar gören konutlar için ödenen en yüksek tazminat tutarı 640 bin TL. Oysa bugün 100 metrekare konutun inşaat maliyeti 1 milyon TL civarında.

Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar?

Konut ve içerisindeki eşyaları hasar görme risklerine karşı konut sigortası ile güvence altına almak mümkün. Peki, Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Türkiye'de kaç konutun zorunlu deprem sigortası var?

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu raporuna yansıyan verilere göre Türkiye genelinde 10 milyonun üzerinde zorunlu deprem sigortası poliçesi mevcut.

Bilecik'e millet bahçesi ve 500 konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

Konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2021!

Konut sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanan tüketiciler, yaptıkları masrafların iadesini isteyerek parasını geri alabiliyorlar. Peki konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2021...

Evimsaray konut poliçesi Haberi

Evimsaray konut poliçesi

Ray Sigorta'dan "Evimsaray" konut poliçesi sahibi olan tüm sigortalılarımız; poliçe süresi içerisinde değerlendirilmek üzere yılda 1 kez ücretsiz 1 kombi ve 1 klima bakımı yaptırabilirler.  Ray Sigorta olarak hayatınızın her alanında yanınızda olmaya ve sizleri korurken hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyoruz. 

Ray Sigorta ailesi olarak güveni, ayrıcalığı birlikte yaşayacağımız uzun ve sağlıklı yıllar dileriz

Mutlaka yaşlılığınızı düşünerek birikim yapmaya başlayın.


Bireysel Emeklilik Sistemi Nedir?

Bireysel Emeklilik Sistemi, emekliliğiniz için güvenli bir şekilde tasarruf yapmanızı ve bu tasarruflarınızı yatırıma dönüştürmenizi sağlayan özel bir sistemdir. Yatırımlarınızla elde ettiğiniz birikimi emeklilikte ister toplu para, ister emeklilik maaşı olarak almanızı sağlar. Bireysel Emeklilik Sistemi sosyal güvenlik sistemine ek olarak ikinci bir emeklilik geliri sağlayan, fonların uzman özel portföy yönetim şirketleri tarafından yönetildiği bir sistemdir. Devlet tarafından vergi avantajı...