16 / 05 / 2024

EVKA-3 okulları

EVKA-3 okulları

Bornova Belediyesi EVKA-3’te üç okulun bulunduğu bölgede, trafiği rahatlatacak yol ve otoparklar yaptı.Başkan Olgun Atila, devam eden çalışmaların büyük bir bölümünü okullar açılmadan tamamladıklarını belirtti.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Öğrencilerin okul masrafları katlandı! Geçen sene 3 bin 296 TL olan masraflar, bu yıl 6 bin 755 TL oldu! 

Okulların açılmasına sayılı günler kala okul masrafları gündeme geldi. Geçen sene 3 bin 296 TL olan masraflar, bu yıl 6 bin 755 TL oldu. İşte o kalemler...

Bu fiyata başka yerde bulamayacaksınız! Arçelik’e özel Samsung Galaxy Watch4’ün 3 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken, Arçelik öğrenciler için yaptığı okula dönüş kampanyası dahilinde fiyatlarda yaptığı dev indirimlerle sizleri bekliyor. İşte Galaxy Watch4’ün 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Show Market’ten kaçırılmayacak fırsat! Kırtasiye ürünlerinde dev kampanya! İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Show Market, defter, kalem, silgi gibi kırtasiye ürünlerinde ve birçok temel gıda malzemelerinde indirim yaptı. İşte, pek çok üründe kampanya yapan Show Market’in 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilecek!

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzasına açılan taslak protokol kapsamında, okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilmesi ve işletilebilmesi yer alıyor.

MBA Okulları 3'üncü kampüsünü Çamlıca'da açtı!

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

Bilnet Okulları İzmir ve Ankara'da kampüs açacak!

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası Bilnet Okulları, ikisi İzmir’e biri Ankara’ya olmak üzere 3 yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

İzmir Evka 3 Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Evka 3’teki otobüs durak ve araç otopark alanının düzenlenmesi için açtığı mimari proje yarışmasını sonuçlandırdı.

İzmir Büyükşehir'den mimari proje yarışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar'da kuracağı “Ulaşım Entegrasyon Merkezi”nden sonra, metronun son durağı Evka 3’teki otobüs durak ve araç otopark alanının düzenlenmesi için de ulusal mimari proje yarışması yapıyor.

EVKA-3 okulları Haberi

EVKA-3 okulları

Binlerce öğrecinin okullarına ulaşımı kolaylaşırken, servis araçları ile öğretmenler ve velilerin de park sorunu çözüldü. Başkan Olgun Atila, devam eden çalışmaların büyük bir bölümünü okullar açılmadan tamamladıklarını belirterek, “Oradaki üç okulda binlerce çocuğumuz eğitim- öğrenim görüyor. Onların okullarına rahatça ulaşabilmeleri çok önemli” dedi.


Yaptığı yol ve otoparklar ile hem ulaşımla ilgili sorunları çözen hem de kenti geleceğe hazırlayan Bornova Belediyesi, Evka-3’te yaptığı çalışmalarla üç okulun bulunduğu bölgedeki trafiği rahatlattı. Nokta, Doğa ve Meridyen Kolejlerinin bulunduğu bölgedeki yollar, imar planlarına uygun olarak yeniden düzenlendi. Asfaltlanan yolun kaldırımları da yapıldı. Okullara geçişi sağlayan kavşakta düzenlenirken, üst bölümde kalan yolun kenarlarına korkuluk yapıldı.


Otopark sorunu da çözüldü

Yol kenarlarında ve okulların arasında kalan kalan bölgede otopark alanları oluşturuldu. Böylece hergün binlerce öğrenciyi taşıyan servis araçları...