01 / 05 / 2024

evler cepten mi yönetilecek

evler cepten mi yönetilecek

Küçük ev aletleri üreten Homend’in Genel Müdürü Hakan Koçer, “Cep telefonu ve tablet uygulamalarıyla entegre ürünler üzerinde çalışıyoruz. Yani evleri cepten ve tabletten yöneteceğiz” dedi.

Akrabaya bırakılan evler için kira vergisi ödenir mi? Evi olanlar aman dikkat!

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyan süreci başladı. Peki akrabaya bırakılan evler için kira vergisi ödenir mi?

1938'de İstanbul'da yıkılmaya mahkum eski evler!

İstanbul'daki konutlar geçmiş yıllarda da kentin sorunlarından biriymiş... 1938 yılında yayımlanan gazetede "Yıkılmaya mahkum eski evler! başlıklı yazı o dönemdeki yapılar hakkında bilgi veriyor.

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik ev dayanıklı mı? Prefabrik evler güvenli mi?

Son zamanlarda yaygın olarak tercih edilen prefabrik evlerin güvenli ve dayanıklı olup olmadığı merak ediliyor. Dayanıklı ve özel malzemelerden imal edildiği bilinen bu evler, depreme de dayanıklı olarak biliniyor. Peki prefabrik ev ne kadar dayanıklı ve ne kadar güvenli?

Prefabrik ev kaç yıl dayanır? Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadardır?

Prefabrik evler, betonarme evlere göre daha çabuk inşa edilmesi pek çok vatandaşın aklına bu yapılar dayanıklı mı, değil mi? sorusunu getiriyor. İşte bu konuda merak edilen yanıtlar ve detayları!

Prefabrik evler ne kadara mal olunur? 75 metrekare 2+1 prefabrik ev kaç TL?

Prefabrik yapılar hem yazın hem de kışın kullanılabilir mi? Peki prefabrik evler ne kadara mal olur? İşte detaylar!

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

Prefabrik evler için ruhsat ve izin gerekli mi? Ruhsata ihtiyaç olmayan yapılar hangileri?

Prefabrik evler Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra yoğun ilgi görmeye başladı. Pek çok kişi prefabrik ev için izin ya da ruhsat gerekip gerekmediğini merak ediyor.

Prefabrik evler ses geçirir mi?

Prefabrik evlere dair bazı hususlar merak edilmektedir. Onlardan biri de “Prefabrik evler ses geçirir mi?” sorusudur. İşte merak edilen ayrıntılar!

BDDK'nın yeni konut kredisi düzenlemesi sektörü nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşer mi?

BDDK konut kredileriyle ilgili yeni bir karar aldı. Karar kapsamında, birinci ve ikinci el evler için konut kredilerinde kredi oranları değişti. Peki bu karar sektörü nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

evler cepten mi yönetilecek Haberi

evler cepten mi yönetilecek



Küçük ev aletleri pazarına 3 yıl önce giren Homend, 36 ürünle başladığı yolculuğuna bugün 132 ürünle devam ediyor. Konuşan çay makinesi, seramik kaplamalı tos makinesi, katlanabilir mikser, mutfak robotu gibi inovatif ürünleriyle öne çıkan Homend, yeni çıkardığı dik süpürge ile de iddialı. 2015 planlarını şimdiden yapan şirket, ürünlerini cep telefonu ve tablet uygulamalarıyla entegre hale getirecek.


İnovasyon ilk sırayı alıyor


Homend Genel Müdürü Hakan Koçer, “2014 yılından itibaren inovasyona, ileri teknoloji kullanımına daha çok ağırlık vereceğiz. 2015 ve sonrasında tablet bilgisayar ve akıllı cep telefonlarının günlük yaşantımızda çok daha fazla kullanılacağını öngörüyoruz. Bu yüzden Homend ürünlerini buna paralel geliştirilmesi için uğraşıyoruz. Cep telefonu, tablet uygulamalarıyla entegre ürünler üzerinde çalışıyoruz. Yani evleri cepten ve tabletten yöneteceğiz” dedi.


Türkiye’de küçük ev aletleri 17 milyon...