01 / 07 / 2024

evren bolgün

evren bolgün

FED kararı sonrası hareketlenen doları ünlü ekonomist Evren Bolgün değerlendirdi. Bolgün, doların yükselişe geçmesi ile ilgili tarih verdi. Dolar ne zaman yükselişe geçecek. İşte detaylar…

Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu! Ekonomist Evren Devrim Zelyut açıkladı! Büyük patlamaya hazır olun!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların 4 ay sonra geleceği seviyeyi açıklayarak yatırımcıların büyük patlamaya hazıra olmaları konusunda uyardı. 

Dolarda kırmızı alarm! Ekonomist Devrim Zelyurt altını çizerek uyardı! 30 TL'ye düşecek!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolarla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Zelyurt doların 30 TL'ye düşeceğini açıkladı.

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Ünlü ekonomist elinde altın olanları uyardı: Altın fiyatları o tarihte yerle bir olacak!

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar altındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken ünlü ekonomist  Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcıların hiç beklemediği korkutan açıklama geldi. Altın fiyatları o tarihte bir anda yerle bir olacak...

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Orca Macro Finansal Danışmanlık kurucusu Evren Kırıkoğlu, dolar/TL kurunda altı ay içerisinde  geleceği seviyeyi resmen açıkladı.  Görmeyen duymayan kalmasın!

Yatırımcılar dikkat! Doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı! 

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandığa gidiyor. Ekonomik verilerle alakalı çok dikkat çekici yazılar yazan ve bu hususta ikazlar yapan  ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut da "28 Mayıs'tan sonra neler olacak?" başlıklı bir yazı yazdı ve doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    

Piyasa uzmanı Evren Devrim Zelyut'tan ''Altın ve dolardan kötü haberler vereceğim'' açıklaması yapıldı. Yeni zam dalgası, yeni vergi dalgasının olacağını söyleyen Zelyut, dolar ve altın için çok kesin konuştu.

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.

Dolar dağları deldi, şimdi çölleri aşacak! Geri sayım başladı! Ünlü analist peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden Evren Devrim Zelyut, doların 19 TL'nin üzerine çıkması halinde bir vahim senaryo daha hazırladı. Zelut doları için “geri sayım” başladı dedi. 

Altında alım fırsatı ne zaman? Altın fiyatları nereye kadar düşecek?

Altın fiyatlarındaki düşüş alım fırsatı mı? Rusya'nın seferberlik ilanı altın fiyatlarını artıracak mı? Fed'in faiz artımı altın yatırımcısını nasıl etkileyecek? Altın almak isteyenler hangi fiyatı beklemeli? İşte Ekonomist ve Piyasa Uzmanı Evren Devrim Zelyut'un altınla ilgili tahminleri...

Dolar 11 TL olacak dedi, üstüne de bir tarih verdi! Hemen gelip bakın

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların düşüş tarihi hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulunup, iddialı konuştu.

ABD bunu yaparsa doları tutamazsınız uyarısı: Ünlü ekonomist Düyun-u Umumiye örneği verdi

Yeniçağ Gazetesi yazarı Evren Devrim Zelyut, TL’nin dolar karşısında değer kaybetmesiyle ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. 'Osmanlı 20 yılda nasıl Düyun-u Umumiye’ye gittiyse Allah korusun' diyen Zelyut, ABD'nin alacağı bir kararın doları uçurabileceğini söyledi.

Bu gerçekleşirse doları kimse tutamaz! Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan canlı yayında dolar uyarısı

Akıllarda doların yükselmeye devam edip, etmeyeceği sorusu varken ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların tutulamaz hale nasıl geleceğini açıkladı. İşte detaylar...

evren bolgün Haberi

evren bolgün

Aralık ayı itibarıyla döviz kurlarında Türkiye’de bir patlama yaşandı. Aralık ayının son günlerinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kur Korumalı Mevduat’ı (KKM) açıkladı.  

2022’ye girmeden aralık ayında dolar kuru 18 TL’yi bulunca tüm zamanların rekoru kırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  KKM’yi açıklamasıyla dolar 14 TL’ye kadar düşerek hemen hemen sabitlenmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde ise Amerika Merkez Bankası FED, faiz ile ilgili kararını açıkladı. FED, faizi 50 baz puan şeklinde arttırdı. Bu şekilde ise çeyrek asırdan fazla zaman diliminde doların en güçlü para birimi olduğu görüldü.

Hali hazırda FED’in açıklaması ve tüm dünyada gelişen ekonomik krizle birlikte, yatırımcılar kulaklarını ekonomistlere yöneltti.

Türkiye’de dolar kuru 10 Mayıs itibarıyla 15 TL’yi geçerken, Doç. Dr. Evren Bolgün, DW Türkçe’ye konuştu.

Bolgün’ün açıklamaları şu şekilde:

"Fed'in önümüzdeki iki toplantısında...