03 / 05 / 2024

Evrenpark Fenerbahçe aydoğan inşaat projesi

Evrenpark Fenerbahçe aydoğan inşaat projesi

Aydoğan inşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe'yle devam ediyor. Evrenpark Fenerbahçe'de fiyatlar, metrekaresi 6 bin dolardan başlıyor. Projede toplam 16 daire bulunuyor.

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Fenerbahçe Üniversitesi 2018'de eğitime başlayacak!

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi'nin gelecek yıl eğitim hayatına başlayacağını söyledi. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

MaaNaa 19 Fenerbahçe projesi Ocak'ta satışta!

RAM GMY, MaaNaa markasıyla Anadolu Yakası’nın gözde semti Fenerbahçe’de yepyeni bir projeye imza atıyor. Renkli kapılardan oluşan logosuyla yaşamdaki ahenk ve çeşitliliği şirket felsefesi haline getiren MaaNaa, bu kapıların ardındaki yaşamlara açılıyor.

Satya İnşaat'ın sahibi Yılmaz Aydoğan sektöre giriş hikayesini anlattı!

2005 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama alanında çalışan Yılmaz Aydoğan, müteahhitliğe soyundu.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Üniversitesi müjdesi!

Fenerbahçe’nin eğitim kurumlarının yeni eğitim-öğretim açılışında konuşan Başkan Aziz Yıldırım, müjdeyi verdi. Yıldırım, “Üniversite çalışmalarımız devam ediyor. Meclis açıldığında kuruluş için gerekli olan iznin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin önergesi eğitim tasarısından çıkarıldı!

TBMM'de eğitim alanını düzenleyen tasarı komisyonda kabul edildi. Toplam 85 maddeden oluşan tasarıda Fenerbahçe Üniversitesi de olmak üzere 10 yeni üniversitenin kurulmasına dair hükümler önergeyle tasarıdan çıkarıldı.

Oya Aydoğan’ın Ulus’taki evi Gurur Aydoğan'a kalacak!

Geride bıraktığımız gün, dokuz gündür yoğun bakımda kaldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.

Evrenpark Fenerbahçe'de metrekaresi 6 bin dolara!

Aydoğan inşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe'yle devam ediyor. Evrenpark Fenerbahçe'de fiyatlar, metrekaresi 6 bin dolardan başlıyor. Projede toplam 16 daire bulunuyor.

Evrenpark Fenerbahçe aydoğan inşaat projesi Haberi

Evrenpark Fenerbahçe aydoğan inşaat projesi

CADDEPARK Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan inşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe'yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe'de fiyatlar, metrekaresi 6 bin dolardan başlıyor. Projede toplam 16 daire...