01 / 05 / 2024

EXP0 2016 Antalya projeleri

EXP0 2016 Antalya projeleri

Vali Öztürk, oluşturulan ve yeni geliştirilen projelerin birçoğunun henüz ihalesinin yapılmadığının altını çizerek, "Projeler inşallah yakın bir gelecekte elle tutulur gözle görülür hale getirilecek" dedi

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı Antalya Kepez Macera Ormanı ile ilgilenir mi?

Antalya Kepez Macera Ormanı 2016'da açıldı. Ancak belediye bu alanı komple başka bir işletmeye devretmek için ihaleye çıkmış, içerideki alanları parça parça özel sektöre verecekmiş...

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya'da Temmuz'da 4 bin 827 konut satıldı!

Antalya’da 2016 Temmuz ayında 3 bin 390 konut satılırken, 2017 Temmuz ayında yüzde 42,4 oranında artarak sayı 4 bin 827 konut satışa ulaştı.

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Antalya Otogarı nazım plan revizyonu yargıya taşındı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 14 Ekim 2016 tarihinde 1161 sayılı kararı ile onaylanan Antalya Otogarı nazım plan revizyonu Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşındı.

İşte 2016'da en çok konut satılan 5 ilçe!

TÜİK'in açıkladığı verilere göre, 2016 yılında en çok konut satışı yapılan 5 ilçe belirlendi. Bu ilçeler İstanbul, Ankara ve Antalya'dan çıktı. İşte o ilçeler...

Antalya'da Aralık'ta konut satışı azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2016 dönemine ait konut satış istatistiklerine göre, Antalya ve ilçelerinde geçtiğimiz yılın ayın ayına göre yüzde 10,9 düşüşle 6 bin 35 konut satıldı.

Antalya'da konut fiyatları arttı!

2016 Emlak Endeksi verilerine göre Antalya'da konut fiyatlarında diğer büyük şehirlerdeki gibi artış meydana geldi. Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 9 arttı.

Antalya Korkuteli'de tapu mesaisi!

Antalya Korkuteli Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, 2016 yılında 18 bin 130 işlem yaptıklarını, Hazine'ye 8 milyon 701 bin TL gelir sağladıklarını kaydetti.

Antalya Kepez'deki gayrimenkulün 2016 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şirket portföyünde yer alan Antalya İli Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

EXP0 2016 Antalya projeleri Haberi

EXP0 2016 Antalya projeleri


Çalışmalarına hızla devam edilen "Çiçek ve Çocuk" temalı EXP0 2016 Antalya için Harrington Park Resort Otel'de yapılan toplantıda, proje tanıtımları yapıldı. 


EXPO 2016 Antalya'nın 7'inci Konsey toplantısı Harrington Park Resort Otel'de gerçekleştirildi. EXPO alanında uygulanacak kongre merkezi, müze, restoranlar, tuvaletler ve diğeri mimari unsurların görsellerinin sunulduğu toplantıda konuşan Vali Sebahattin Öztürk, "EXPO konseyi şimdiye kadar birçok konuda yönetim kurulunun gücünü aştı. Işık oldu. yol oldıı. destek oldu. Burada jüri üyeleri olan arkadaşlarımız için bundan sonraki aşama için düşüncelerini üretmeye devam etsin diyoruz. Bir sonraki konularda o görüşlerden de yararlanmaya devam edeceğiz" dedi. 


Proje sunumları yapıldı

 Vali Öztürk, oluşturulan ve yeni geliştirilen projelerin birçoğunun henüz ihalesinin yapılmadığının altını çizerek, "Projeler inşallah yakın bir gelecekte elle tutulur gözle görülür hale getirilecek. Yeni projelerimiz de...