05 / 05 / 2024

EXPO 2016 görüşmelerinde son durum ne

EXPO 2016 görüşmelerinde son durum ne

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, EXPO 2016 Antalya'ya katılım için Fransız makamlarıyla görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Fransız bahçesi EXPO'ya zenginlik katacaktır" dedi.

TÜRK-İŞ'ten son dakika asgari ücret açıklaması: 2024 maaş zammı görüşmelerinde bir ilk yapılacak!

Asgari ücret 2024 yılı maaş zammı merak edilirken açıklamalar peş peşe geliyor. TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay, gelecek yıl geçerli olacak asgari ücret görüşmelerinde, TÜRK-İŞ heyetinde ilk kez 4 işçiye yer vereceklerini açıkladı. 

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Kamu işçilerinin gözü yeni zam teklifi görüşmelerinde!

Kamuda çalışan 700 bini aşkın işçiyi yakından ilgilendiren zam görüşmelerinde işçileri temsil eden Türk-İş ve Hak-İş, taleplerini karşılamak için hükümetten yeni bir teklif bekliyor.

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

Haydarpaşa Garı'nın içi ilk kez görüntülendi!

2010 yılında çıkan yangında büyük hasar gören ve 2016 yılında restorasyon çalışmalarının başladığı Haydarpaşa Garı'nın içi ilk kez görüntülendi...

Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016'da temeli atılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin anteni yükselmeye devam ediyor. 

Katar’da ilk gün 1.600 iş görüşmesi yapıldı!

MÜSİAD ana partnerliğini üstlendiği, Medya City tarafından organize edilen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı’nın ilk günü 1.600’ün üzerinde iş görüşmesi gerçekleşti..

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Yedi Mavi projesi Expo Turkey by Qatar 2017'de görücüye çıktı!

Yedi Mavi, Kata Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini aldı. Körfez ülkeleri ve Arap yatırımcılar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların bir araya geldiği fuarda Zeytinburnu sahilinde yükselen Yedi Mav’ projesi de görücüye çıktı.

Akfen GYO Aralık 2016 yatırımcı raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO Aralık 2016 yatırımcı raporunu yayınladı.

Nazilli Belediyesi'nde yılın son toplantısında imar konuları görüşüldü!

Nazilli Belediyesi yılın son toplantısı olan Aralık 2016 olağan Meclis toplantısı Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yılın son Meclis Toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

EXPO 2016 Antalya'da son durum!

EXPO 2016 Antalya’nın 6 aylık süresinin ekim ayında biteceğinin anımsatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “EXPO’nun başına gelmeyen kalmadı. Darbe girişimi, Rusya krizi ve terör olayları hepsi etkiledi” dedi.

Kazablanka, Fas İkili İş Görüşmeleri Programı 4-7 Ekim'de!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezinin bölgesel ticaret odalarının desteği ile 04-07 Ekim 2016 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka şehrinde düzenleyeceği dört günlük İkili İş Görüşmeleri programı, Kuzey Afrika’ya açılmak isteyen ihracatçı firmalarımız için önemli fırsatlar sunuyor.

EXPO 2016 görüşmelerinde son durum ne Haberi

EXPO 2016 görüşmelerinde son durum ne

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükelçi Akil, Aksu ilçesindeki EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


EXPO 2016 Antalya'nın Türkiye'nin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını belirten Akil, "Ne kadar çok ülke olursa, tanıtım açısından o kadar yararlı olur. EXPO çalışanlarını kutlamak istiyorum, bu tür organizasyonlar kolay değil. Hem inşaat, hem tanıtım hem de katılım sağlama açısından büyük özveri gerektirir" diye konuştu.


Fransa'nın EXPO 2016 Antalya'ya katılımı konusunda görüşmelerin sürdüğünü de ifade eden Hakkı Akil, Fransa'nın katılımı için elinden geleni yapacağını bildirdi.


Büyükelçi Akil, "Umuyorum Fransa bir pavilyonu ile burada hazır olacaktır ve bir Fransız bahçesi EXPO'ya zenginlik katacaktır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.


Bu arada, dünya çiçeklik sektörünün ön sıralarında yer alan Hollanda'dan bir heyetin de...