05 / 05 / 2024

EYT mitingi ne zaman

EYT mitingi ne zaman

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorununun araştırılması için verilen önerge TBMM Genel Kurulu’nda reddedildi.

''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler dikkat! Ne yapılması gerekiyor? Ücretlerde yeni ayar!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında emekli olan milyonlarca kişinin arasında maaşını düşük bulanlar yer alıyor. Peki ''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler ne yapmalı? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca emekli dört gözle bekliyor! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus  olmak üzere 5 bin lira verileceğini açıklamıştı. 29 Ekim'e bir gün kala gözler ikramiyenin verileceğin güne çevrildi. Peki Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

Düşük maaş alan emeklilere müjde! Geriye dönük iade yapılacak! Detaylar peş peşe açıklandı!

Maaşı düşük olan EYT’lilerin birçoğu maaşının düşük bağlanıp bağlanmadığını merak ediyor. Peki, emekli maaşını düşük bulan EYT'liler ne yapacak? İşte detaylar...

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler alacak mı?

5 bin TL emekli ikramiyesinde yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler emekli ikramiyesi alacak mı?

Emekli olacaklar ve EYT'yi kaçıranlar aman dikkat! Ne kadar maaş alacaksınız? Nasıl EYT'li olabilirsiniz?

Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu, bugünkü köşesinde EYT ile emekli olacak vatandaşların ne kadar maaş alacaklarına ve EYT'li olmak isteyenlerin ne yapması gerektiğine ilişkin soruları yanıtladı. İşte ayrıntılar...

EYT’liler hem zam hem çifte ikramiyesine kavuşuyor! Temmuz 2023 emekli zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren Temmuz 2023 zamları refah payı ile belirlenecek. EYT’liler hem zam hem çifte ikramiyesine kavuşuyor! Temmuz 2023 emekli zammı ne kadar olacak?

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

SSK ve Bağkur'lu 4A, 4B, 4C'li emekli ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle milyonlarca vatandaş emekli olma hayalı kuruyor. Peki, SSK ve Bağkur'lu 4A, 4B, 4C'li kaç yaşında emekli olacak, ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar? İşte detaylar...

Bankalar kesenin ağzını açtı! EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi! Başvuran hemen alıyor!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli promosyonları güncellendi. Bankalar kesenin ağzını açtı. EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi. Peki, Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

Maaşı yatmayan EYT'liler ne yapacak? Şimdi bunları kontrol edin! Temmuz'da maaşlara refah zammı geliyor!

EYT başvurusu yapıp da emekli maaşı henüz bağlanmayanlar ne yapmaları gerektiğini merak ediyor. İşte ayrıntılar...

E-devlette EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT ne zaman belli olacak?

EYT başvurusu gerçekleştirenler, başvurularının sonuçlanacağı tarihi büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sürecin ne zaman sona ereceğini öğrenmek, başvuru sahipleri için büyük bir önem taşıyor. Aylık bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek artık e-devlet aracılığıyla mümkün oluyor.

EYT'liler dikkat! Maaşını alamayanlar için tarih belli oldu

EYT yasasının çıkmasının ardından 1 milyon 800 bin emekli başvurularını yapmıştı . Emeklilik başvurusu yapan EYT'lilerin büyük çoğunluğu bugüne kadar henüz maaşlarını alamamış ve merakla maaş gününü beklemeye koyulmuştu. Sonunda o tarih belli oldu.

EYT'lilere kritik BES uyarısı: Çok daha yüksek gelir getirecek! Maaş ve promosyonlar ne olacak?

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş EYT'lilerin BES avantajı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki maaş ve promosyonlar ne olacak?

EYT mitingi ne zaman Haberi

EYT mitingi ne zaman

Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda çeşitli formüller masada. Emekli aylığının belli bir miktarının kesilerek daha erken emekli olma imkânı sağlayan kısmi erken yaşlılık emekliliği, kesintili erken emeklilik, süre tamamlanması, bazı meslek grupları için yıpranma seçeneği de masada bulunuyor. 

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR EYT KİMLERİ KAPSIYOR?

8 Eylül 1999'de önce sigortalı olan ve o tarih itibarıyla emeklilik hakkı kazanıp kademeli emeklilik yasasıyla emekliliği ötelenenleri ifade ediyor.

Öte yandan bugün TBMM Genel Kurulu’nda, İYİ Parti’nin EYT sorununun tüm yönleriyle incelenip yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla verdiği araştırma önergesinin doğrudan gündeme alınması önerisi görüşüldü. Görüşme sonrası araştırma önergesi TBMM Genel Kurulu’nda reddedildi.

Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunları 15 Mayıs’ta İstanbul Maltepe'de milyonlarca EYT'linin katılımıyla yapacağı mitingde duyurulacak. 

EYT KONUSUNDA 6 KRİTİK ADIM ATILMASI BEKLENİYOR

Bu yıl çözülmesi beklenen EYT yasası için 6 adımlı çözüm...