29 / 04 / 2024

Eyüp Belediyesiden yeşil bina seferberliği

Eyüp Belediyesiden yeşil bina seferberliği

Eyüp Belediyesi, belediye hizmet binasında yenilenebilir enerji sistemlerini uygulayacak...

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp Sultan'ta 9 milyon TL'ye icradan satılık beton üretim tesisi hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü,İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi, Pirinççi Mahalle'si 271 parselde yer alan beton üretim tesisi ve santral binası hissesini 9 milyon 60 bin TL'ye icradan satıyor...

Eyüp'teki ilkokul binası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi , Silahtarağa Mahallesi, 749 ada 30 parselde yer alan ilkokul binasını 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Forev Modern Eyüp'te 1+1'ler 240 bin TL'ye! Yeni proje!

Forev Yapı tarafından  hayata geçirilen Forev Modern Eyüp projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesinde inşa ediliyor. 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükselen proje 5 bloktan meydana geliyor. 

Eyüp'teki çok değerli araziye ne yapılacağı belli oldu!

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Kanal Tokat projesi Yeşilırmak Havzası'na prestij katacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Yeşilırmak Havzası Devlet Su İşleri (DSİ) Yeşilırmak Havzası Koruma Eylem Planı Toplantısına katıldı. Toplantıda Kanal Tokat projesi de konuşuldu...

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Konut amorti süresi en kısa ilçeler Beyoğlu ve Eyüp!

İstanbul'da bir konutun kira geliriyle kendi değerini ödeme süresi ilçelere göre değişirken, ortalaması en kısa olan ilçeler 10,9 yıl ile Beyoğlu, 11,8 yıl Eyüp ve 13,9 ile yıl Küçükçekmece oldu.

Eyüp Çiftalan Köyü'nde 7.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Eyüp Çiftalan Köyü'nde bulunan 20 dönümlük arsa, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 7 milyon 632 bin TL'ye satışa çıkıyor.

Eyüp Belediyesiden yeşil bina seferberliği Haberi

Eyüp Belediyesiden yeşil bina seferberliği

Eyüp Belediyesi, Osmanlı Parkı içerisindeki Yeşil bina olarak inşasına başlanan Alibeyköy Spor Kompleksi'nin ardından kendi hizmet binasında da yenilenebilir enerji sistemlerini uygulayacak . Yeşil binayla ilgili olarak Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp'teki bu binanın yenilenebilir enerjilerin binalarda uygulanabilirliği açısından örnek olarak gösterileceğini söyledi.


Yeşil binalarla yüzde 70'lere kadar enerji tasarrufu sağlanabildiğini aktaran Kavuncu, ''Yeni hizmet binamızda şu an içinde yılda ortalama minimum yüzde 50 tasarruf elde edileceğini söylemek mümkündür. Havanın güneşli açık olduğu günlerde bu tasarruf yüzde 100'e çıkacaktır''...