27 / 05 / 2024

Eyüpte tam donanımlı modern ilköğretim okulu

Eyüpte tam donanımlı modern ilköğretim okulu

İstanbul İl Özel İdaresi, Eyüp'te modern okul standartlarında ilköğretim okulu inşa ediyor...

Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

Togg, T10X için Trumore uygulaması ile birlikte nisan ayına özel finans desteği sunduğu kampanyasını da uzatma kararı aldığını duyurdu. Bu doğrultuda, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeyle ödeme seçeneği sağlıyor.

Lexus yeni SUV modeli LBX ile Türkiye'de! En donanımlısının fiyatı 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Lexus, yeni modeli LBX'in Türkiye lansmanını yaptı. Marka, modelin en ucuz versiyonu olan Elegant modeli 2 milyon 290 bin liradan en donanımlısını ise 2 milyon 650 bin liradan satacağını duyurdu. 

Evde bakım maaşı alanlara bayram müjdesi: Yarın hesabınıza 7 bin 608 TL yatacak! Şimdi açıklandı! 

Evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destekte bulunmak için her ay ödenen evde bakım parası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu maaşlar yarın yatıyor. İşte ayrıntılar...

Togg'dan faizsiz kredi kampanyası!

Togg, T10X için Trumore uygulaması ile nisan ayına özel finans desteği sunacağını açıkaldı. Buna göre markanın yaptığı kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor.

Hesaplara 7 bin 608 TL yatmaya başladı! Evde bakım maaşında son dakika müjdesi!

Binlerce kişi evde bakım ödemelerinin yatmasını dört gözle bekliyordu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için bu ay 4,2 milyar TL'lik ödemeyi hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı. Peki evde bakım maaşı sorgulama nasıl

Hesaplara 5 bin 97 TL yattı! Bakandan son dakika açıklaması geldi: Hemen hesabınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 2,8 milyar TL evde bakım yardımı ödemesi yapıldığını açıkladı. Peki zamlı evde bakım yardımı ne zaman yatacak? 

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Bakan müjdeyi verdi! Evde bakım yardımı maaşları yatmaya başladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan evde bakım yardımı maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar lira Evde Bakım Yardımı ödemeleri yapıldı.

Kia’dan Stonic modeline 20 bin TL indirim! İşte Kia Stonic fiyatları...

Kia, ekim ayı kapsamında Stonic modelinin Business, Elegance donanımlı modellerinde 20 bin indirim yaptığını açıkladı. Alınan karar araç almak isteyenleri sevindirirken, Kia’nın bu modele ilerleyen günlerde yeni bir zam veya indirim yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Hem aileler hem de ticari taşımacılık için uygun ''Peugeot Expert'' serisi Mayıs fiyatı merak ediliyor

Konforlu ve İyi Donanımlı İç Mekan: Expert Combi, konforlu bir sürüş ve kullanışlı bir iç mekan sunar. Yolculara rahatlık sağlayan ergonomik koltuklar, yüksek kaliteli malzemeler ve kullanışlı depolama bölmeleri bulunur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Donanımlı ama ucuz telefon arayanlar dikkat! Hiking A41 A-101’de! İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Donanımlı ama ucuz telefon arıyorsanız tam size göre! Hiking A41 128 GB 4 GB RAM Cep Telefonu A-101’de indirim’de. İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Siemens ankastre fırınlar peşin fiyatına 9 taksit imkanı! İşte, Siemens 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ankastre fırına ihtiyacınız varsa, peşin fiyatına 9 taksit imkanını kaçırmayın. Siemens ankastre fırınlar hem uygun fiyatlı hem de teknik anlamda çok donanımlı. İşte, Siemens 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Eyüpte tam donanımlı modern ilköğretim okulu Haberi

Eyüpte tam donanımlı modern ilköğretim okulu
Eyüp'te yıl sonunda bitmesi planlanan, İstanbul İl Özel İdaresi'nin inşa edeceği modern okul Çırçır Mahallesi'nde yer alarak 40 derslikten oluşuyor. 2012 yılı sonunda tamamlanması planlanan okulda kütüphane, spor salonu, resim, müzik bilgisayar dersliği, faaliyet ve oyun odası, iş teknik atölyesi, revir, son teknolojiye sahip laboratuvarlar yer alıyor.Okul binası 297 metrekare alana...