14 / 05 / 2024

Eyyübiye mülkiyet sorunu 

Eyyübiye mülkiyet sorunu 

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki tapu ve mülkiyet sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Şanlıurfa Eyyübiye'de 367 konutun yapımı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 367 konut ve 35 işyerinin yapımı bitme aşamasına geldi. 

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ  ortaklığında Akçamesçit bölgesinde devam kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde Yenice, Osmanlı, Eyyüpkent, Ruha, Hayati Harani Mahalleleri 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' olarak ilan edildi.

Eyyübiye mülkiyet sorunu  Haberi

Eyyübiye mülkiyet sorunu 

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın soruları:
1. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde tapu/mülkiyet sorunu var mıdır? Şayet var ise  ilçedeki tapu / mülkiyet sorunu kaç yıldır devam etmektedir? Eyyübiye'deki tapu/mülkiyet sorunu hangi sebeplerden kaynaklanmaktadır? 

2. Eyyübiye ilçesinde yıllardır kangren haline gelen tapu/mülkiyet sorunu neden bir türlü  çözüme kavuşturulmamaktadır? 

3. Eyyübiye ilçesinde ikamet eden vatandaşların tapu/mülkiyet sorunu, her seçim öncesi  oy toplama aracı olarak görüldüğü için mi çözülmek istenmemektedir? 

4. Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde yaşayan vatandaşların sahibi oldukları ancak tapu  devri yapılmayan taşınmazlar kimin/kimlerin yahut hangi kurum/kurumların adına kayıtlıdır? 

5....