28 / 04 / 2024

eyyübiye toki projeleri

eyyübiye toki projeleri

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Kentsel dönüşüm de TOKİ projeleri de tam gaz: 20-30 katlı binalar olmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. İşte Aktaş'ın o açıklamaları...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 303 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini 2 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

O ilde 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Şanlıurfa'da Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye ait 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ projeleri konut fiyatlarını nasıl etkiledi? Kira fiyatları düşüyor mu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, açıklanan TOKİ projelerinin konut fiyatları ve kiraların üzerinde ki etkisine dair açıklamalarda bulundu...

eyyübiye toki projeleri Haberi

eyyübiye toki projeleri

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şanlıurfa projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, merakla beklenen TOKİ Şanlıurfa projesi Eyyübiye ilçesinde inşa edilecek. Batıkent Mahallesi'nde yükselecek olan projede 303 adet konut yer alacak.

Şanlıurfalı vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent 2. Etap projesinde 303 adet konutun yanı sıra 1 adet 7 dükkanlı ticaret merkezi de yer alıyor. 

Konut ve dükkanlar dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Şanlıurfa projesinin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde: