21 / 05 / 2024

fabrika arsası üzerinde yapılan konutlar

fabrika arsası üzerinde yapılan konutlar

Nüfusun artmasıyla birlikte şehir içlerinde sıkışıp kalan fabrikalar, şehrin dışına taşınınca onlardan boşalan arazilerde lüks rezidans, AVM ve ofis projeleri yükselmeye başladı…

Payas OSB'de 96.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika arsası!

Dörtyol İcra Dairesi, Hatay'ın Payas ilçesinde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 96 milyon 109 bin 640 TL olarak belirlendi.

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Söktaş Tekstil'in Söke'deki arsasının imar planı değiştirilecek!

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aydın Söke'de yer alan fabrika arsasının ticaret, konut, turizm amaçlı değerlendirilmesi amacıyla, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği için başvuru yapacak.

PepsiCo 16 Temmuz sabahı fabrika arsası aldı!

Dünya yiyecek-içecek devi PepsiCo, Türkiye’deki 6’ncı fabrikasını Manisa’da açıyor. PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Levent Yüksel, yatırımlarıyla ilgili “Global taraf ‘arkanızdayız’ mesajını verdi. Biz de 16 Temmuz sabahı fabrika arsasını aldık. Kasımda temel atıyoruz” .

Reysaş'ın Eskişehir'deki otelini Hilton işletecek!

Reysaş Eskişehir'deki arsası üzerinde bulunan 12 bin 718 metrekarelik otelin yapı kullanma izin belgesi alındı. Binanın, HILTON International Manage LLC şirketi tarafından 20 yılı kesin, 20 yılı da opsiyonel olarak toplam 40 yıl süre ile işletilmesi için sözleşme imzalandı.

Reysaş GYO İzmir Menderes'te 3 bloklu depo inşa edecek!

Reysaş GYO, İzmir-Aydın Otoyolu üzerinde bulunan arsası üzerinde inşa edilecek 10 bin 606 metrekarelik toplam 3 bloktan oluşan lojistik deponun yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Afyonkarahisar'da 5.1 milyon TL'ye satılık fabrika arsası!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Nuribey Kasabası'nda bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi alanı (çimento fabrikası) imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofisler!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Proje İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde inşa ediliyor.

Reysaş GYO Kazan'daki deposunu 5 yıllığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kazan Saray Mahallesi'ndeki 11 bin 970 metrekare arsası üzerinde bulunan deposunu Ditech Elektronik İletişim Bilişim Sistemleri Lojistik'e 5 yıllığına kiraladı.

Avrupa Konutları Kale'de 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde konumlanıyor.

Referans Bahçeşehir lansmanı 18 Nisan'da!

Kiler GYO’nun Bahçeşehir’de, KİPTAŞ A.Ş. arsası üzerinde hayata geçireceği Referans Bahçeşehir projesi 18 Nisan Pazartesi günü lanse ediliyor.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

fabrika arsası üzerinde yapılan konutlar Haberi

fabrika arsası üzerinde yapılan konutlar

Nüfusun  her geçen gün arttığı İstanbul’da yeni konuta olan ihtiyaç da buna paralel olarak çoğalıyor. İnşaat yatırımcıları özellikle şehir merkezlerinde boş arazi bulmakta oldukça zorlanıyor. Arazi kısıtlı olunca dikey büyüme de kaçınılmaz oluyor. Son zamanlarda rezidansların bu kadar revaçta olmasının bir nedeni de bu. Fakat projenin yapılması için de büyük parsellere ihtiyaç var. Konut alanları küçük parselli olduğu için birkaç parselin birleşmesiyle ancak bir proje yapılabiliyor. Bu noktada fabrika ve sanayi arazileri kurtarıcı oluyor.  Bu nedenle daha geniş parsallere sahip olan eski fabrika alanları hızla konut alanlarına dönüşüyor. Var olan fabrikalar nüfusun artmasıyla birlikte şehir içinde sıkışıp kalınca ve arazisi de değerlenince yerini lüks konut, ofis ve AVM projelerine bırakarak şehir dışlarına taşınmaya başladılar…