30 / 04 / 2024

facebook google gibi devlerin ofislerinin benzeri

facebook google gibi devlerin ofislerinin benzeri

Sahibinden.com, Facebook ve Google gibi internet devlerinin ofislerine benzer ofisini İstanbul Ataşehir'e taşıdı. Ofis 260 çalışanı içinde barındırıyor...

Google dövizi tekrar düşürdü! Arama yapanlar şaştı kaldı! Dolar 24, euro 25 TL! Neler oluyor?

Son zamanlarda tarihi zirveleri ile gündemden düşmeyen dolar ve euro kurunda geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da yine rakamlar farklı açıklandı. Google'da bir anda dolar 24 euro ise 25 TL oldu.Neler oluyor?

Google deprem bildirimi nasıl kullanılır? Deprem bildirimi nasıl açılır? Google Android Deprem Uyarı Sistemi kullanımı!

Türkiye geneli son günlerde adeta beşik gibi sallanıyor. Ülkemizde sık sık meydana gelen depremlerin ardından, saniyeler önceden depremi bilmek isteyen vatandaşlar, Google Android Deprem Uyarı Sistemi'ni araştırmaya başladı. Peki Google deprem bildirimi nasıl kullanılır?

Google'a beklenen özellik geliyor! Milyarlarca Android cihaz kullanacak

Tile ve Apple gibi, Google da artık eksik gadget'larınızı bulmak için diğer kişilerin sahip olduğu cihazlara güvenecek. Ancak şirket, gizliliğin önceliklerinin başında geldiğinde ısrar ediyor.

Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını geri yüklendi! 

Söz verdiği gibi Meta, eski Başkan Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını her iki platformda da yasaklamasından iki yıl sonra geri yükledi.

Bu uygulama Google’ın tahtını sarsıyor! “ChatGPT” ile tanışın!

Yapay zeka kullanılan çok yönlü uygulama “ChatGPT” Google’a rakip olmaya hazırlanıyor. Sohbet etmek, çeviri yapmak, problem çözmek gibi ilgi çekici özellikleri olan ChatGPT, nasıl bir uygulama? Başka neler yapıyor? 

Google ve Facebook şimdi ne yapacak? Kürtaj yasası teknoloji devlerini zora sokuyor

ABD'nin yeni kürtaj yasası teknoloji firmalarını karıştırdı. Başta Google olmak üzere pek çok firma sakladığı verilerden dolayı zor durumda kalabilir.

İmar barışından faydalanan binalara Google Earth denetimi! Yeterli olmadı!

Sayıştay raporunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüklerinin imar barışından faydalanan binaları uydu görüntülerinden, ortofoto ya da Google Earth gibi programlardan incelediği kaydedildi. Uydu görüntüleri ise binanın kat sayısı ya da iç mekanlarındaki değişiklikleri yansıtmadı ve denetimle

5 milyon liradan pahalı konutlara değerli konut vergisi!

Yeni vergi paketi ile değerli konut vergisinin getirilmesinden sonra Dijital Hizmet Vergisi ile ABD'li teknoloji gibi şirketlerinden yüzde 7.5 vergi alınacağı da duyuruldu. Dijital Hizmet Vergisi en çok internet üzerinden kazanç elde eden Google, Facebook ve Amazon gibi büyük şirketleri etkileyecek.

Facebook'tan daire sattı, sosyal medyayı satış ofisi yaptı!

Ataşehir’de, 105 adet ticari ofisten oluşan Vogue Business Center’ın Facebook, instagram gibi sosyal medya mecralarında yayınlanan ‘Babalar ve Oğullar’ temalı sıradışı kampanyası sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor..

İşte Google'ın İstanbul'daki ofisi!

ABD’li teknoloji devi Google, Türkiye’deki ofisini iki kat büyüterek, Silikon Vadisi’ndeki gibi ‘çılgın’ diye tabir edilen bir merkez yarattı. Google, Hürriyet’e açtığı yeni merkezinde tasarladığı uyku odalarıyla da ‘rüya’ gibi bir iş olanağı sağlıyor.

Google'dan gizemli proje!

Kaliforniya kıyılarında bugünlerde devasa bir mavna yüzüyor. Dört katlı bir bina yüksekliğinde bu gizemli yüzer yapı, teknoloji devi Google'a ait. Google, bu mavnayı niçin kullanacağını sır gibi saklıyor.

Metrekare.com Google Glass uygulamasını tanıttı!

Emlak sektöründe devrim yaratma mottosu ile, teknolojik yenilikleri entegre bir şekilde kullanan Metrekare.com, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını da tanıttı.

Mustafa Çelik: Kayseri’nin denizi Erciyes gibi marka olacak!

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, Mevlana Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Çelik, ”Sosyal hayatın merkezi yapacağımız Kayseri’nin Denizi’ni Erciyes gibi gerçek değerine kavuşturacağız.” dedi...

facebook google gibi devlerin ofislerinin benzeri Haberi

facebook google gibi devlerin ofislerinin benzeri
Sahibinden.com’un 5 bin metrekare alana sahip olan ofisi, ünlü mimarlık ofisi Erginoğlu & Çalışlar tarafından tasarlandı. Modern mimarisi ve teknolojik donanımıyla öne çıkan ofis aynı zamanda bir yaşam alanı özelliği taşıyor. 150 kişilik eğitim ve konferans salonu aynı zamanda sportif aktivitelerin yapıldığı alana dönüştürülebiliyor. Bu alan özel olarak yoga, dans dersleri ve pilates içinde kullanılabiliyor.