21 / 05 / 2024

Fadıl Akgündüzün ödeyeceği tazminat

Fadıl Akgündüzün ödeyeceği tazminat

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında ceza davası açılan tutuklu Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut ile şirketin ortağı ablası Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut hakkında ilk tazminat davası açıldı.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Hemen bakın! 1 Şubat 2023 altın fiyatları

1 Şubat Çarşamba günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün de altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Altın fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 1 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği asıl rakamı açıklayarak herkesi korkuttu. Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Eski klimanızı yenisiyle değiştirin tam 2.100 TL indirim kazanın! İklimsa 30 Eylül 2022 fiyat listesi

İklimsa eski klimalarınızı yenisiyle değiştirmeniz karşılığında tam 2.100 TL indirim yapıyor. İşte kampanya detayı..

Milyonlarca vatandaş bu yasayı bekliyor! Borçlar tek tek silinecek! Borçlarınızın silinmesi için hemen bu haberi okuyun

Türkiye’de milyonlarca insan, son günlerde tek bir konuyu konuşuyor. Dar gelirli olan vatandaşların icra ve haciz borçlarının silinmesi için adımlar atıldı. İşte detaylar…

Sözcü enflasyon zammı yaptı haberi "Artık sözün bittiği yerdeyiz ya var olacağız ya yok olacağız"diyerek duyurdu

Türkiye'de dolar kurunda yaşanan yüksek enflasyonun en fazla etkilediği kesimlerin başında yazılı medya geldi Kağıdın ithal olması nedeniyle fiyatının dolara endeksli artması Sözcü Gazetesi'nin fiyatına zam yapmasına neden oldu. Gazete haberi 'Sözün bittiği yer' diye duyurdu.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Fadıl Akgündüzün ödeyeceği tazminat Haberi

Fadıl Akgündüzün ödeyeceği tazminat

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında ceza davası açılan tutuklu Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut ile şirketin ortağı ablası Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut hakkında ilk tazminat davası açıldı. Bayrampaşa’daki Caprice Gold ve Malpler projelerinden devremülk satın alan Almanya ve Türkiye’deki 20 yatırımcı, Akgündüz ve akrabalarından davacı oldu. Davayı açan Caprice yatırımcısı 20 mağdur satın aldıkları toplam 56 devremülk için şirkete 2 milyon 655 bin lira ödediklerini iddia etti. Davacılar zararlarının yatırımın yapıldığı tarihten itibaren en yüksek ticari faizle kendilerine ödenmesini talep ediyor. Bunun da şu anda 3 milyon lira civarında olduğu tahmin ediliyor. 

Davacı yatırımcılar şirketin içinin boşaltılmasını önlemek için şirketin malvarlığına ihtiyati tedbir konulmasını da talep etti. Mahkeme ihtiyati tedbir kararı verirse şirketin içi boşaltılmış dahi olsa...