03 / 07 / 2024

Fahiş fiyatlar

Fahiş fiyatlar

Öğrenciler ve veliler isyanda! Pendik'te 6 kilometrelik okul yolu için 17 bin 700 lira ücret istendi. Herkes, okul servis fiyatlarından rahatsız. Fahiş artan servis fiyatlarında usulsüzlük olduğu ortaya çıktı. Veliler bu fiyatları ödeyemeyince, öğrenciler yaya kaldı. İşte haberin detayları….

Müteahhitler şikayetçi! Beton fiyatları 5 kat arttı...

Beton sektöründe kartelleşen şirketlerden şikâyet eden müteahhitler fiyatların 5 kat artmasından dert yanıyor. Buna göre, Demir-Çelik sektöründeki fahiş fiyat artışları da bakanlığın radarına takılmış oldu.

Konut fiyatları Madrid'i de Miami'yi de katladı! O ilde 6+1 ev 170 milyon TL'ye satışta! 

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki satılık  konut fiyatları BD’nin ünlü Florida eyaletinin Miami şehrini solladı. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ev 170 milyon TL'ye satışa sunuldu. Turizm cennetindeki fahiş fiyatlar dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Son 10 senede 2 milyon konut fazlası birikti, ama kiradaki nüfus da 23 milyon oldu! Fahiş fiyatlar ev almayı engelliyor!

Konut sektörü en durgun dönemlerinden birinde. Hem konut fiyatları hem kredi faizleri cep yakarken, kiradaki nüfus da konut fazlası da büyüyor. İşte detaylar... 

Konut alımı karşılığı verilen vatandaşlık fahiş fiyatları tetikledi!

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, fahiş fiyatlara ve enflasyona değinerek, konut alımı karşılığı verilen vatandaşlığın fahiş fiyatlara neden olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Konut fiyatlarında nasıl balon oluştu? Ünlü turizmci açıkladı! İşte kanıtı...

Konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fahiş rakamlara ulaşan konut fiyatları yatırımcıları ve konut almak isteyenleri şaşkına çevirirken ünlü turizmci, konut fiyatlarında nasıl balon oluştuğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

Konut fiyatları değerinin üç katına çıktı! Ev ve arsa fiyatlarındaki balon çileden çıkardı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artış ülke genelinde büyük sorun haline geldi. Konut fiyatlarının olması gerekenin 3 katından fazlaya satıldığını söyleyen  Makine mühendisi Yavuz isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı.

Ticaret Bakanlığı’nın denetimleri etkisini gösterdi, ev sahipleri fiyatları düşürmeye başladı!

Gayrimenkul piyasasında manipülatif hareketleri önlemek amacıyla Ticaret Bakanlığı’nın başlatmış olduğu fahiş fiyat denetimleri etkili oldu. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, yapılan denetimlerle, yüksek bedeller isteyen konut sahiplerinin satılık fiyatlarını düşürmeye başladığını söyledi.

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

Gayrimenkul sektöründe balon söndü! Konut fiyatları gerçek  değerine iniyor!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ev almak isteyenleri uzun bir dönem zorladı. Son 6 aydır düşüşe geçen konut fiyatları gerçek değerlerine inmeye başladı. 

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Fahiş fiyatlar Haberi

Fahiş fiyatlar

Pendik'te 6 kilometrelik okul yolu için 17 bin 700 lira ücret ödeyen veli, okul servis şirketini Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edince kızı servis listesinden çıkartıldı. Öğrencini velisi Salih Aygül, okulun tek servis firmasıyla anlaşması olduğunu belirterek, kızının bu durum nedeniyle mağdur olduğunu belirtti. Kızının listeden çıkartılma nedenini öğrenmek için servis firmasını arayan Aygül, firma yetkilisinden 'Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulunulduğu için kızınız listeden çıkartıldı' yanıtını aldı.

Veli Salih Aygül, Pendik'teki oturduğu evden, kızının okulu arasındaki 6.2 kilometrelik yol için, 17 bin 70 TL servis ücreti ödedi. Aygül ödediği ücretin İBB'nin Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün belirleniş olduğu ücret tarifesiyle karşılaştırdı. Yaptığı hesaplamada ödemesi gereken rakamın 9 bin 705 lira olduğu anlaşıldı. Salih Aygül, aradaki büyük fark nedeniyle haksızlığa karşı Tüketici...