03 / 05 / 2024

Fahrettin Eğemenoğlu

Fahrettin Eğemenoğlu

Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Yavuztürk, Ergun Selçuk, Süleyman Doğan, Fahrettin Eğemenoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Şişli'de kuruldu.

BES ödemelerini aylık mı yoksa yıllık mı yapmak daha çok kazandırıyor?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), Türkiye’de uzun vadeli tasarruf ve yatırım yapmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Katılımın her geçen gün arttığı BES’te yüksek kazanç sağlamak için ne yapılmalı. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, ödemeleri yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

BES'e girmeden önce bunları öğrenin! Bilmeniz gereken 4 hayati kural

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi her geçen gün artıyor. 8 milyondan fazla katılımcının olduğu BES’te bazı noktaların hala yanlış anlaşıldığını belirten Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu X sosyal medya hesabından bilinmesi gerekenleri paylaştı.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası!

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Düzce Temsilcisi Ayşe Emiroğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Kolay Boya Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolay Boya Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Ömer Atakoğlu ve Mert Saltık ortaklığında kuruldu. 

Fahrettin Eğemenoğlu Haberi

Fahrettin Eğemenoğlu

Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Yavuztürk, Ergun Selçuk, Süleyman Doğan, Fahrettin Eğemenoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Şişli'de kuruldu. 


Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek, kiralamak ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi-özel kurum-kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,...