26 / 07 / 2024

Fahrettin Gülener ermetal

Fahrettin Gülener ermetal

Telden yaptığı oyuncak arabaları satarak iş hayatına atılan Fahrettin Gülener'in şirketi Ermetal bugün mini bir patent fabrikasına dönüştü. Firma bin metrekarelik Ar-Ge Merkezi kurdu..

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

2. El araba alacaklara son uyarı! Bir hafta içerisinde etkisini gösterecek!

Son günlerde otomobil sektöründe durgunluk yaşandığını belirten Kocaeli Oto Ticaret Merkezi Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, 'Bayramdan sonra ticaret merkezimizi gezen vatandaşlar vardı ama bunun yansıması bir hafta sonra olur.' dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

Fgt Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fgt Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahrettin Gümüş tarafından kuruldu.

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

Günfa Yapı İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Günfa Yapı İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 binTL sermaye bedeli ile Fahrettin Güneş tarafından kuruldu.

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı 2022'nin sonunda tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ilk tünelinde ışığın göründüğünü müjdeledi. Soyer, "2022 sonunda Narlıdere Metromuzu hizmete açmayı öngörüyoruz" dedi.

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Elmas ve Fahrettin Kaya ortaklığında kuruldu.

Fahrettin Koca: Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi modern bir görünüme kavuştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 45 günde restore edilen hastanenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Gür tarafından kuruldu.

Güvenli bölge kurulması halinde 2 milyon Suriyeli ülkelerine dönecek!

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, güvenli bölge kurulması halinde 2 milyon Suriyeli ülkelerine döneceğini söyledi.

Fahrettin Gülener ermetal Haberi

Fahrettin Gülener ermetal

Büyüğünden küçüğüne Türkiye'deki hemen her şirketin gündeminde başarılı Ar-Ge kültürüne geçiş yapmak var. Bazı şirketler uzay üssünü andıran Ar-Ge merkezleri inşa ediyor, bazıları yurtdışından ciddi paralar ödeyerek mühendis transfer ediyor. Ancak halen Türkiye ekonomisi istenilen düzeyde yenilikçi ürünlerle küresel rakiplerinin karşısın çıkamıyor. Mucit KOBI Yolda'nın bu seferki durağı bu sorunu kendi üretim felsefesinde çözmeyi başarmış sıra dışı patron Fahrettin Gülener'in şirketi oldu. Ermetal Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Gülener'in 50 yılı aşan inovasyon tecrübesi icat kovalayan KOBİ'ler için büyük önem taşıyor. Telden yaptığı oyuncak arabaları zengin aile çocuklarına satarak iş hayatına atılan Gülener, bugün Fiat, Renault, Ford ve Toyota gibi dünyanın önde gelen otomotiv devlerine üretim yapıyor. Çalışma ofisini mini bir laboratuvarı çeviren Gülener'in sadece kendisine ait 40'dan...