05 / 05 / 2024

Fairmont Otel istanbul

Fairmont Otel istanbul

Fairmont Quasar İstanbul Otel kulesinde 5. katta çalışmalar devam ediyor. Quasar İstanbul'un otel kulesi olan Fairmont Quasar İstanbul kısmında kaba inşaat Ocak'ta tamamlanacak ve 2016'da hizmete açılacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

İstanbul’a 50 yeni otel geliyor!

Yılın ilk 3 ayında yüzde 30 doluluk artışı yaşayan İstanbul’da otel yatırımları da hız kazandı. Otel projelerini yakından takip eden Hotelya’nın Genel Müdürü Zümrüt Doyran yaptığı açıklamada “Halen 50 otelin yapımı devam ediyor” diye konuştu.

İstanbul’da otel yatırımlarının geri dönüş süresi uzadı!

Turizmde otel yatırımları 5 yıl aradan sonra yükselişe geçerken TÜROB Başkanı Timur Bayındır bu sürenin uzadğını açıkladı. 

İstanbul Harbiye'de 24 milyon TL'ye satılık otel!

İstanbul İli Şişli İlçesi Harbiye Mahallesi'nde yer alan otel, 24 milyon TL bedelle icradan satışa çıkarılıyor.

Melas İstanbul Otel geliyor!

Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., İstanbul Gayrettepe'de 2 bin 200 metrekarelik alan üzerinde Melas İstanbul Otel'i inşa edecek...

İstanbul'da otel konseptli 13 proje!

İstanbul'da karma konseptteki projeler dikkat çekiyor. Otel, ticari alanlar, AVM gibi farklı birimlere yer verilen projeler ihtiyaçları maksimum düzeyde karşıladığı için daha çok tercih ediliyor. İşte İstanbul'da yükselen 13 otel konseptli proje...

Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Türkiye Otelciler Birliği, Türkiye genelinde otel yatırımlarında artış trendinin devam ettiğini ve İstanbul'un yatırımlarda uzun bir aradan sonra ilk sıraya yerleştiğini açıkladı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı kapılarını açtı!

Hilton’u pazara liderlik eden 14 markası arasında yer alan of DoubleTree by Hilton, İstanbul’daki otel portföyünü genişletiyor. Yeni açılan 216 odalı DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapı,merkezi konumuyla hem keyif hem de iş amacıyla seyahat eden konuklara hitap ediyor.

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Fairmont Otel istanbul Haberi

Fairmont Otel istanbul

Viatrans Meydanbey İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan; Quasar İstanbul'un kaba inşaatında yüzde 40, hafriyatında ise yüzde 90 ilerleme kaydettiklerini belirtti. 2 kuleden Quasar kulesinde 9. kata gelindiğini belirten Özkan, Fairmount Otel kulesinde ise 5. kata geldiklerini ifade etti.


Dünyanın en ünlü 5 yıldızlı otel zincirlerinden olan Fairmount Otel, Quasar'da Fairmont Quasar İstanbul adıyla hizmet verecek. Fairmount, Türkiye'deki ilk otelini de İstanbul'da açmış olacak. 




Fairmont Quasar İstanbul'un yanı sıra Fairmont Quasar Rezidans, Fairmont Quasar Ofisleri ve likör fabrikasının bulunduğu alan kültür-sanat-moda merkezi olarak hayata geçirilecek. 


Fransız Mimar Robert Mallet Stevens'ın tasarımına sadık kalınacak yapı Mimar Emre Arolat tarafından yapılacak. 84 bin 301 metrekare satılabilir alana sahip Quasar İstanbul, Fairmont...