18 / 05 / 2024

Faizdeki artış ne kadar

Faizdeki artış ne kadar

Faizlerdeki artış beklentisi konut talebini biraz öne çekti. Ama genel anlamda yeni ve sağlam konutlara talebin güçlü okluğunu görmek mümkün.

Emekli maaşlarında seyyanen zam şoku! Uzman isim açıkladı: 'En düşük emekli maaşı 14 bin, seyyanen zam 4-5 bin TL'...

Emekliler yerel seçimler öncesinde seyyanen zamma odaklanmış durumda. Peki emekli maaşlarına seyyanen artı ne kadar uygulanır? İşte SGK Uzmanından konuyla ilgili gelen son dakika açıklaması...

Yasal artışın üzerinde ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Kira fiyatlarındaki fahiş artışlar gündemden düşmüyor. Ülke genelinde barınma en büyük problem haline gelirken kiracıların kira fiyatlarıyla mücadelesi devam ediyor. Peki kira artışı ne kadar olmalı? Fazla ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

4 aylık enflasyon farkı resmen açıklandı! Memur ve emekli maaş artışı peş peşe hesaplandı! İşte 2024 zamlı maaşlar...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim ayı enflasyon oranını açıkladı. Bu kapsamda memur ve emekli maaş artışları için 4 aylık fark belli oldu. Peki, Memur, emekli maaş artışı ne kadar olacak?

Ekim ayı iş yeri kira artışı ne kadar, kaç TL? 2023 TÜİK dükkan kira zammı (TEFE-TÜFE) açıklandı mı?

Milyonlarca vatandaş Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'nun enflasyon rakamlarını açıklamasını bekliyor. Kira artış oranları TEFE-TÜFE'ye göre yerniden şekilleniyor. İşte kira artış zammı hesaplama...

Konut fiyatlarındaki artış resmen hızını kesti! Hangi ilde konut fiyatlarındaki artış ne kadar oldu? 

Son 9 aydaki yıllık artışlara bakıldığında ülke genelinde konut fiyatlarında yüzde 200’e, İstanbul’da ise yüzde 240’a ulaşan artış oranları kaydedilmişti. Ancak Nisan'da konut fiyatlarındaki artış resmen hızını kesti. İşte o rakamlar...

Yüzde 25 kira artışı ne zamana kadar geçerlidir? Yüzde 25 kira artış düzenlemesi uzatılacak mı?

Yüzde 25 kira artış düzenlemesine dair sorular gelmeye başladı. Kiracı pek çok vatandaş, bu düzenlemenin uzatılıp uzatılmayacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Mart ayı kira artış oranı ne kadar? Hemen açıklanan bu rakamlara bakın! İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023!

Mart ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Mart ayı dükkan kira artışı ne kadar oldu? İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023...

Vatandaş yine KKM’ye akın etti! Hesaplardaki toplam mevduat kaç para oldu?

Türkiye genelinde bankalardaki kur korumalı mevduat hesabı son bir ay içinde önemli artış gösterdi. Peki parasını döviz artışına endeksli mevduata yatıran vatandaşların bu hesaplarındaki artış ne kadar oldu?

TOKİ taksit artışı 2023! 2023 TOKİ taksit artışı ne kadar oldu? TOKİ taksitleri ne kadar?

TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nin uzun süredir beklenen aylık taksitlerdeki artış oranı açıklandı. İşte detaylar!

Yurt dışına belli miktarda para transferine ibraz şartı! Limiti ne kadar olacak?

Merkez Bankası, kararı bankalar aracılığıyla duyurdu. Kimler etkilenecek? İbraz şartı gerektiren tutar ne kadar?

Hesaplandı ve duyurulu! Hak sahibi dul eş ve yetimin maaş artışı ne kadar olacak?

TÜİK’in enflasyonu aşağı yukarı tahmin edilirken, buna göre emekliler yüzde kaç zam alacak, en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Bunun dışında hak sahibi dul eş ve yetimlerin maaşlarındaki artış ne kadar olacak?

EYT’de kadınlar için o şart kalktı! EYT’de son durum ne? Kim, ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte yaşa takılanlar olarak adlandırılan EYT’liler için emeklilik şartlarının ayrıntıları belirmeye devam ediyor. Peki kadınlar için hangi şart kalktı? Kim ne zaman emekli olacak?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Faizdeki artış ne kadar Haberi

Faizdeki artış ne kadar

Faizlerdeki artış beklentisi konut talebini biraz öne çekti. Ama genel anlamda yeni ve sağlam konutlara talebin güçlü okluğunu görmek mümkün. Geçtiğimiz günlerde metrekare başına konut satış fiyatlarına ilişkin önemli bir rapor açıklandı. Bu rapora göre; metrekare başına konut satış fiyatların Haziran ayında on fazla Yalova'da artarken, kiralar ise en çok Uşak'ta yükseldi. Açıklanan 'Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi* kapsamındaki yeni konut fiyatlarında.Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0.44, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 7.46 artış meydana geldi. Raporda yer alan ve 30 büytlkşehrin de içinde okluğu 62 ili kapsayan ' Türkiye KompDzit Satılık Konut Fiyat Endeksi "nde, bir önceki aya göre ytlzde 1.33. geçen yılın haziran ayına göre yüzde 16,64 artış gerçekleşti. Yalova, metrekare başına yüzde...