11 / 08 / 2024

Faizsiz taksit

Faizsiz taksit

Satışı gerçekleştirilen konutların yüzde 14,8'i inşaatı tamamlanmış, yüzde 85,2'si ise inşaatı tamamlanmamış konutlardan oluşuyor. Bazı firmalar vatandaşı banka ile muhatap etmeden senet yoluyla daire sahibi olmasını sağlıyor...

Green Kadıköy’de lansmana özel faizsiz taksit seçeneğiyle! 3 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Green Kadıköy Projesi Yalova Kadıköy’de inşa ediliyor. Nisan 2025’te teslim edilecek projede lansmana özel faizsiz taksit imkanı da var. İşte Green Kadıköy Projesi ile ilgili ayrıntılar…

Tunç Residence’de yüzde 30 peşin ve faizsiz taksit imkanıyla dört mevsim tatil keyfi!

Antalya Altıntaş’ta inşa edilen Tunç Residence’de teslimler için geri sayım başladı. Ulaşım kolaylığı ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken proje konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. İşte ayrıntılar…

Lotus Corner’da faizsiz taksit ve sabit fiyat garantisiyle

Bursa Nilüfer’de temelleri atılan Lotus Corner’da avantajlı satışlar başladı.  20 konutluk projede fiyatlar 1 milyon 950 bin TL’den başlıyor.  İşte proje ile ilgili merak edilenler…

Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group ortaklığı ile inşa edilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Acıbadem Konakları projesinde toplam 345 adet konut bulunuyor. 

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Vergi borcu olan depremzedelere müjde! Faizsiz taksit imkanı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zelzele  coğrafyasındaki vergi dairelerine olan borçların 24 aya kadar faizsiz alınmadan taksitlere ödeneceğini açıkladı.

TOKİ konut arsalarında 10 yıl faizsiz taksit! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında konut arsalarının tüm detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

MTV ödemelerinin ikinci taksiti temmuz ayı itibarıyla gerçekleşiyor. Gerek özel gerekse devlet bankalarından MTV ödemelerine ilişki faizsiz taksit imkanı. İşte detaylar…

Northland Ankara'da kişiye özel taksit fırsatı!

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı tarafından Ankara'da inşa edilen Northland Ankara projesinde bankasız, faizsiz, kişiye özel taksit fırsatı sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor.

İstanbul Panorama Evleri'nde teslimler Aralık 2019'da!

Pearl İnşaat imzası ile hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri'nde 60 ay faizsiz taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor..

Tem 34'ten bahar fırsatı!

Eşbah Yapı Yatırım ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen Tem 34 İkitelli, faizsiz taksit imkanı  ve kişiye özel ödeme avantajları sunan bahar kampanyasını sürdürüyor.  

Faizsiz, 360 ay taksitle konut!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyen kişilerin kendi belirleyecekleri taksit miktarıyla ev sahibi olabileceğini açıkladı. 

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Faizsiz taksit Haberi

Faizsiz taksit

Satışı gerçekleştirilen konutların yüzde 14,8'i inşaatı tamamlanmış, yüzde 85,2'si ise inşaatı tamamlanmamış konutlardan oluşuyor. Satışta olan Türkiye geneli markalı konut projelerinin oda tipleri incelendiğinde, konutların ağırlıklı olarak 3+1,2+1 ve 1+1 tipinde oldukları gözlemleniyor. Bu üç konut tipinin toplamı piyasanın yüzde 83,91'ini oluşturuyor. Bazı firmalar vatandaşı banka ile muhatap etmeden senet yoluyla daire sahibi olmasını sağlıyor. 


DUMAN KAYA İNŞAAT PROJELERİ

Dumankaya İnşaat'ın satışta olan projelerin sayısı neredeyse 10'u buluyor. Farklı kampanyalan ile herkesin ev sahibi olmasını amaçlayan Dumankaya inşaat, istanbul'un farklı semtlerinde inşaatı devam eden ve 2014'te teslim süreci başlayacak olan tüm projelerinde vatandaşı banka ile muhatap etmeden tapu sahibi yapacak kampanyalı satışlarına devam ediyor. 


Yeni Akit...