06 / 05 / 2024

Fako İlaçları Tesisleri

Fako İlaçları Tesisleri

Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri A.Ş.'nin Fako İlaçları Tesisleri olarak bilinen gayrimenkul için akdettiği düzenleme şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım ve Paylaşım Sözleşmesi'yle ilgili açıklama yapıldı

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla 1 milyon 631 bine yükseldi ve beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

ABD'de konut başlangıçları yüzde 2,2 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Nisan ayında yüzde 2,2 artışla 1 milyon 401 bine yükselirken, beklentilerin biraz üzerinde geldi.

ABD'de yeni konut satışları Mart'ta yüzde 9,6 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Mart ayında aylık yüzde 9,6 artışla 683 bine yükseldi ve beklentilerin üzerine çıktı.

Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı! 

Depremlerin ardından şehirleşme, bina inşası ve yapılaşma ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı!

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Analistler, volatil yapısından dolayı son iki yılda yeterince değer görmeyen gümüşün altından daha iyi performans göstereceğini belirtti. Analistler gümüşün parlayacağı net tarihi açıkladı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

İstanbul’daki bir gökdelen daha icra yüzünden elden çıkarılıyor! İşte detaylar!

İstanbul Levent’teki Fako İlaç Fabrikası’nın arazisi üzerine inşa edilen 220 metre yüksekliğindeki İstanbul Tower 205'te yer alan 253 gayrimenkul satılıyor. İşte detaylar!

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.

Nejat Özonay 2022 ekonomisini 1990'lar ile karşılaştırdı! İşte sonuç!

Ekonomist ve bankacı Nejat Özonay, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden 2022 ekonomisini değerlendirdi. Özonay, 2022 ekonomisini 1990'lar ile karşılaştırdı. İşte sonuç!

Fako İlaçları Tesisleri Haberi

Fako İlaçları Tesisleri
Yeşil GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde,


Şirketimiz tarafından 24.01.2011 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan "Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri A.Ş.'nin Fako İlaçları Tesisleri olarak bilinen gayrimenkul için akdettiği düzenleme şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım ve Paylaşım Sözleşmesi'nin, Şirketimize devri ile ilgili değerlendirme ve görüşmeler için Işık Gökkaya'nın  yetkilendirilmesine karar verildiğinin" duyurulması ile ilgili özel durum açıklamamıza istinaden, herhangi bir gelişme veya değişiklik söz konusu olmamıştır; gelişme veya değişiklik söz konusu olduğunda kamuoyu tarafımızdan...