05 / 05 / 2024

Farallön ev fiyatları

Farallön ev fiyatları

Bir zamanlar Panama 'nın eski diktatörü Manuel Antonio Noriega'nın bir villaya sahip olduğu sessiz kıyı kasabası Farallön'da halk, ev sahibi olmak isteyen yabancıların akınına hazırlanıyor.

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim konut kampanyasının tüm detaylarıyla açıklanmasının ardından, ev fiyatlarındaki son durum merak edilirken; rakamlarda yükseliş başladı. İşte ayrıntılar...

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

Ev fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme! Fiyatlarda düşme oldu hemen bakın acil bakın

Herkesin gözü kulağı ev fiyatlarından gelecek haberlerde. İngiltere'de ev fiyatlarıyla ilgili ise bomba bir gelişme yaşandı. Olayın detayları haberimizde...

118 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Düşük bütçe ile kendi evine sahip olmanın hayalini kuran vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hemen teslim 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatlarında dev kampanya! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Küçük bir bütçeyle kendi evinin hayalini kuran vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını mercek atına aldı. Peki, kampanyalı prefabrik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sizin için en uygun prefabrik ev fiyatlarını topladık! Tek Katlı Prefabrik Evler 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler, uygun fiyatlı alternatifler arıyor! Kısıtlı, düşük bütçe ile nasıl ev sahibi olabileceğinizi araştırıyorsanız acilen haberimize bakın! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Farallön ev fiyatları Haberi

Farallön ev fiyatları


Bir zamanlar Panama'nın eski diktatörü Manuel Antonio Noriega'nın bir villaya sahip olduğu sessiz kıyı kasabası Farallön'da halk, ev sahibi olmak isteyen yabancıların akınına hazırlanıyor. 


Komşu Rio Hato'daki eski ABD askeri hava üssü yakınlarda ABD ve Kanada'dan direk uçuşlara müsait uluslararası havaalanı olarak tekrar açılacak. Artan uçuşların da bölgede tatil merkezleri için bir inşaat dalgasına yol açması bekleniyor. Panama'da nadir olan beyaz kumlu plajlarıyla ünlü Farallön ise bu açıdan avantajlı. 

Farallön'u ilk defa 1992'de ziyaret etmiş olan Arjantinli Gordon Pineo, "Projelerin artacağından şüphe yok" diyor. 

Pineo ve Antonio Enriquez, 2009'da Farallön'da 1970'ten beri Enrıquez' ailesine ait olan bir arazide pansiyon açtı. Pineo, "Onları yenemiyorsan onlara katıl" diyor. 


Farallön ile doğudaki turizm merkezi Coronado'ya kadar olan 32 kilometrelik kıyı şeridi, Venezüella, Kolombiya ve Kuzey Amerika'dan...