30 / 04 / 2024

Fark Apartmanı fiyat

Fark Apartmanı fiyat

Fark Apartmanı'nda 290 bin TL'ye 2+1 daireler satılıyor. Satışların başladığı proje İstanbul Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yükseliyor. 

iPhone 15 fiyatları zamlardan sonra kaç TL oldu? Fark yaratmak için tasarlandı: İşte iPhone 15 fiyat listesi! 

Apple'ın 2024 yılına ilişkin amiral gemisi telefonlarından olan iPhone 15'in fiyatları merak ediliyor. Fark yaratmak için tasarlanan iPhone 15 fiyatları ne kadar? İşte iPhone 15 fiyat listesi 16 Mart 2024...

100 ilaçtan 38'inde ödenen fiyat farkı vatandaşı zor durumda bırakacak

SGK tarafından bedeli ödenen 8 bin 827 kalem ilacın 3 bin 393 tanesinde, hastanın ilacını alabilmesi için fiyat farkı ödemesi gerektiği açıklandı. 2024 senesinde katılım payı haricinde yaklaşık 18 milyar TL vatandaşın cebinden çıkacağı belirtildi.

Yapım işlerinde uygulanacak artırımlı fiyat farkı hesaplamasına ilişkin düzenleme!

Kamu ihaleleri kapsamına giren yapım işlerinde uygulanacak olan artırımlı fiyat farkının hesaplanmasına ilişkin düzenlemeye gidildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Türkiye Müteahhitler Birliği açıkladı! ÖTV’den kaynaklanan fiyat farklılıkları çözüldü...

Müteahhitlerin akaryakıt girdisi bulunan hizmet alımı ve yapım işi sözleşmelerinde ÖTV’den kaynaklı fiyat farkı hesabı çözüldüğü kaydedildi. İşte haberin detayları...

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

İnşaat sektörü fiyat farkı ve süre uzatımı düzenlemesi bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2023 yılı üçüncü çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli değerlendirmeler yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, “TMB olarak her fırsatta dile getirmiş olduğumuz fiyat farkı, süre uzatımı ve tasfiye talepleri devam etmektedir.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Peki, Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyatları ne kadar?

TZOB Başkanı Bayraktar: Üreticide 2 lira olan ürün markette 16 liraya satılıyor! Yüzde 683'lük fiyat farkı...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ekim ayında üretici ve market arasındaki en çok fiyat farkının göründüğü ürünleri sıraladı. Bayraktar, en fazla farkın yüzde 683 ile limonda görüldüğünü belirtti.

Çamaşır makinesi almak isteyenler dikkat! Regal CM 58000 çamaşır makinesinin yeni fiyatı belli oldu!

Beyaz eşya konusunda oldukça iddialı ürünleriyle piyasaları sallayan Regal, çamaşır makinesi konusunda da resmen alanında fark yarattı. CM 58000 çamaşır makinesini satışa çıkaran Regal, ürünün yeni fiyatını da açıkladı.

Müteahhitler kamu projelerinde fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemesi istiyor! TMB'den Ekim 2023 raporu geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin 'İnşaat Sektörü Analizi Raporu açıklandı. Raporda, “Kamu projeleri üstlenmiş firmaların, yüksek seviyelerdeki maliyet artışı nedeniyle fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemelerine gereksinimi çoğalmıştır" bilgisi verildi.

Üreticiyle market arasındaki fiyat farkı yüzde 500'e dayandı: Elma yüzde 450 ile zirvede!

Ağustos ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 45,9 ile kuru üzüm olarak gerçekleşti. Market ve üretici arasındaki fiyat farkları da açıklandı. İşte ayrıntılar..

Yüzde 200’e varan maliyet artışı müteahhitleri zorluyor! TMB, mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesi istiyor!

İnşaat sektöründe temel girdi maliyetlerinde yüzde 200’e dayanan fiyat artışları sektörü zorluyor. TMB Başkanı Erdal Eren, müteahhitlerin faaliyetlerine sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesinin şart olduğunu savundu.

Fark Apartmanı fiyat Haberi

Fark Apartmanı fiyat

Bölgenin ilk akıllı ev konseptli projesi olan Fark Apartmanı Fark 34 Yapı imzasını taşıyor. İstanbul Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi'nde hayata geçirilen proje bölgeye yepyeni bir soluk getirecek. 

Fark Apartmanı projesinde teslime kadar minimum yüzde 20 kar avantajı sağlanıyor. Yüksek yapı kalitesi, ince ve hayranlık uyandıran eşsiz tasarım detayları olan Fark Apartmanı'nda toplam 12 butik daire yer alıyor. 


  

Fark Apartmanı fiyat listesi:

8 adet 92 metrekare 2+1 daireler 290 bin TL 
2 adet 148 metrekare dubleks 410 bin TL
2 adet 117 metrekare bahçe dubleks 390 bin TL


Fark Apartmanı'nda neler var? 

 Modern mimari ve şık tasarım, 
Banyoda renkli klozet ve lavabo takımı, 
Masaj özellikli jakuzi ve duş takımı, 
Islak zeminlerde kaymaz özellik, 
Neme dayanıklı özel aydınlatma, 
Mutfak tezgahları renkli Corian...