21 / 05 / 2024

Faruk Çaturoğlu 50 Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesi çalışmaları ne oldu

Faruk Çaturoğlu 50 Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesi çalışmaları ne oldu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu “En yetkili ağızlardan taahhüt edilen Kdz. Ereğli Erdemir 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesinin akıbetinin ne olduğunu da Erdemir yönetimine soruyor, Ereğli Kamuoyuna cevap bekliyorum,” dedi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Ekrem İmamoğlu: Hedefimiz 50 bin konutun dönüşümünü yapmak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Dayanıklı İstanbul Vizyon 2050" planını açıkladı ve ilk etapta 22 bin olamk üzere, hedeflerinin 50 bin konutu dönüştürmek olduğunu söyledi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada yurt içi ve yurt dışında toplamda 20 projelerinin olduğunu, iki sene içerisinde de  bu sayıyı dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiyeye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i bulana 50 bin Euro para ödülü!

Arnavutluk emniyeti, Thodex para borsası kurucusu ve birçok insanı dolandıran Faruk Fatih Özer'i ihbar edene 50 bin Euro para ödülü vereceğini duyurdu. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul değil, 50 bin çürük bina acil!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul için konuştu. İmamoğlu, "50 bin yapı çürük. 100 binlerce insanın canı tehdit altında. İstanbul'un önceliği Kanal İstanbul değil, bunu çözelim" dedi...

Mesa’dan 50 yılda 34 milyar dolarlık iş hacmi!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, "50. yılımızda yaklaşık 34 milyar dolarlık iş hacmine ulaştık. 1969'da kurduğumuz Mesa, Türkiye'de 'konut geliştirici' olarak 50'nci yılını kutlayan tek markadır" dedi...

Faruk Çaturoğlu 50 Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesi çalışmaları ne oldu Haberi

Faruk Çaturoğlu 50 Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesi çalışmaları ne oldu

Çaturoğlu yazılı açıklamasında bölgede üniversite altyapısı konusunda yürüttüğü çalışmalar ve gerçekleştirdiği temaslar hakkında bilgi verdi.


Çaturoğlu şunları kaydetti:


“Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Global Bütçeye geçmiştir. Bu uygulama ile hastane faaliyetlerinin finansmanında kolaylık sağlanacaktır.


Uludağ Üniversitesi 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara Bursa Evinde bir toplantı gerçekleştirdi. Bende bu Üniversitenin mezunu bir milletvekili olarak bu toplantıya davetliydim. Yaklaşık 3 saat süren bu toplantı Üniversitenin ve Bursa’nın Lobisi açısından çok önemli olmuştur. Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüz Sn. Mahmut Özer ile konuştum, en kısa zamanda Ankara’da Üniversitemiz böyle bir program icra edecektir. Bu konu Zonguldak Lobiciliğinin bir değişim oluşturması bakımından oldukça olumlu olacaktır. Bilindiği gibi bizim en zayıf noktamız, Zonguldaklılar olarak yeterince lobi faaliyeti yapamamaktır. Ayrıca Üniversitemiz ile “Zonguldak ve Çevre...