23 / 07 / 2024

Faruk Kara

Faruk Kara

Camturc Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Alanya’ya 83 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya’ya 2016 yılında 83 milyon 768 bin liralık alt yapı yatırımı yapacaklarını ve su sorununu tamamen çözeceklerini söyledi.

Antalya'ya 2 yeni arıtma tesisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışına Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Faruk Karaçay ve vatandaşlar katıldı.

Alanya’ya 83 milyon liralık alt yapı yatırımı yapıldı!

Alanya’nın içme suyu sorununun çözümü için muhtarlarla bir araya gelen ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, “1.5 yılda Alanya’ya 83 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptık. Hedefimiz 2019 yılına kadar Antalya ve ilçelerinde susuz yer bırakmamak” dedi.

Faruk Karaçay: Arıtma tesisleri rehabilite edilecek!

Büyükşehir yasasıyla Antalya Büyükşehir belediyesine geçen ' 'Kemer'de çalışmaları sürüyor. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay,' 'Kemer'de şu an en acil işimiz bölgedekitüm arıtmaların rehabilite edilmesi'' dedi

Mahmutlar arıtma tesisine koku panelleri yapılacak!

Büyükeşhir'e bağlı ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay'ın önceki gün Alanya'da yaptığı incelemenin ardından ASAT Genel Müdürlüğü Atıksu Daire Başkanı Ramazan Akın da dün Alanya'ya geldi..

Camturc Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camturc Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

Ömer Faruk Başaran: 2014 ofis projelerinin yılı olacak!

ASİAD Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Kurucusu ve Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, 2014 yılında yapılacak en karlı yatırımın ofis olduğunu söyledi...

Volkan Kara: Yeraltı su kaynaklarımızdan yeterince yararlanamıyoruz!

Jeoloji Mühendisi Volkan Kara, en acil şekilde, yüzey ve yeraltı su kaynaklarımız ile ilgili etki ve uzun vadeli bir hidrolojik bütçe hesabının iligili kuruluşların öncülüğünde yaptırılması ve uzun vadeli önlemlerin alınması gerektiğini belirtti...

Ömer Faruk Başaran: İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, " Ataşehir, Levent ve Maslak'ta otel ve AVM yapmak isteyen İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin " dedi...

Cafer Kara: İstanbul'un vizyonu ile örtüştük!

20 yılda 22 nitelikli konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi Bursa İnşaat Zirvesi'nde, Anadolu'daki tecrübelerini İstanbul'un vizyonu ile örtüştüklerini anlattı.

Cafer Kara inşaat sektörünün son durumunu ve geleceğini değerlendirdi!

İnşaat sektörünün son durumunu ve geleceğini değerlendiren Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaatın yol haritasının kentsel dönüşüm, sürdürülebilirlik ve inovasyon olması gerektiğini ifade etti.

Ömer Faruk Çelik: Gayrimenkul en güvenilir yatırım aracı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, faizler, döviz, hammadde, borsa ve altın piyasasında yaşanan dalgalanmaların yatırımcıları gayrimenkule yatırım yapmaya yönelttiğini söyledi.

Faruk Kara Haberi

Faruk Kara

Camturc Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Camturc Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)  Türkiye Cumhuriyeti meri kanunları çerçevesinde ve gümrük mevzuatı çerçevesinde her türlü, dayanıklı, dayanıksız, ara ve tüketim mallarının alımını, satımı, ithalatını ve ihracatını yapmak, b) yurt içinde ve yurt dışında yerleşik gerçek ve tüzel kişilerin ticari mümessilliklerini almak, c) yurt içinde ve yurt dışında yerleşik gerçek ve tüzel kişilere ticari mümessillikler vermek, d) milli ve milletler arası  acentelik, komisyonculuk distribütörlük gibi aracılık faaliyetlerinde bulunmak, bu faaliyetler için organizasyonlar kurmak, ve böyle organizasyonlara iştirak etmek. e) yurt içinde yurt dışında her türlü ihalelere katılmak, her türlü ticaret ve hizmet faaliyetlerin...