13 / 05 / 2024

Faslı Hafid Chani

Faslı Hafid Chani

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk ve tek yarış olan Vodafone 36. İstanbul Maratonu yine renkli görüntülere sahne oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş AB üyeliği ve Gümrük Birliği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası dünyada yeniden hassaslaşan dengeleri yakından ilgilendiren çok önemli bir çıkış yaptı. Erdoğan, Avrupa Birliği'ne üyelik faslı ve Gümrük Birliği'yle ilgili 'Süratle yeni fasıl açılmasını ve Gümrük Birliği güncellemesi bekliyoruz' dedi.

Belhanda İstanbul'dan villa aldı!

Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ile beraber Younes Belhanda'nın da adı Galatasaray'dan ayrılacaklar arasında anılıyordu. Fakat Faslı yıldızın, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediği bildirildi. Öyle ki 30 yaşındaki oyuncunun İstanbul'da lüks bir villa satın aldı...

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Numan Kurtulmuş: AKM'nin uygulama faslındayız!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, "İstanbul'daki AKM'nin artık uygulama faslındayız. Yıkımlar başladı ve ondan sonra yeni binanın yapımıyla ilgili TOKİ sorumluluğu üzerine aldı. TOKİ üzerinden binanın yapımı inşallah 2019 yılı Mart ayı içerisinde bitirilecek." diye konuştu.

Murat Yıldırım Nişantaşı’nda ev kiraladı!

Murat Yıldırım, Faslı eşi Nişantaşı’nı çok beğendiği için, kiraların 15 ila 30 bin TL arasında değiştiği Abdi İpekçi Caddesi’nde 170 metrekare sıfır daire kiraladı.

AB 650 milyon euro’luk 27 su projesi başlattı!

Avrupa Birliği Bakanlığı, 22 Mart Dünya Su Günü’nde, AB’ye uyum sürecinin Çevre ve İklim Değişikliği Faslı kapsamında toplam 650 milyon euro bütçeli 27 projeye başlandığını açıkladı.

Veysel Eroğlu'ndan Cerattepe maden projesi açıklaması!

Orman ve Suişleri Bakanı Eroğlu, Artvin'in Cerattepe bölgesinde açılması planlanan maden ocağı hakkında konuştu. Eroğlu, "Ben Orman Bakanı’yken ilk defa 2009 yılında AB’de Çevre faslını açtık. En zor açılan fasıl''dedi.

Avrupa Komisyonu'ndan Türk akımı projesine olumlu mesaj!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Avrupa Birliği (AB) ile müzakerelerde açılmamasına tepki gösterdiği enerji faslı konusunda Avrupa Komisyonu’ndan olumlu mesajlar geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TANAP akacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği müzakerelerinde enerji faslının tıkandığını belirterek, “Nabucco dediler yapamadılar. TANAP geldi, geçti ve kısa zamanda akmaya başlayacak ama onlar bakmaya devam edecek” dedi.

Fas'ta üç bina çöktü!

MAP'ta yer alan habere göre, Borkun bölgesinde 11 Temmuz'da çöken üç binanın enkazından 23 ceset çıkartıldı. Olayda hayatını kaybedenler arasında iki çocuğun yanı sıra Faslı aktris Amal Maarouf ve annesi de bulunuyor.

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Saitoğlu, D. Abdul Hafid Abdul Karem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Fas, Türk yatırımcıları bekliyor!

Fas'ın dünyaca ünlü Kazablanka şehrinde gerçekleştirilen Türk-Fas Ekonomi Zirvesi'ne 170 civarında Türk işadamı ile 300'den fazla Faslı işadamı katıldı. Zirvede bir inşaat şirketi 3 milyon dolarlık yatırım için ön protokol imzaladı

Fas, Türk yatırımcıları bekliyor!

Fas'ın dünyaca ünlü Casablanca şehrinde gerçekleştirilen Türk-Fas Ekonomi Zirvesi'ne 170 civarında Türk işadamı ile 300'den fazla Faslı işadamı katıldı. Zirvede bir inşaat şirketi 3 milyon dolarlık yatırım için ön protokol imzaladı.

Faslı Hafid Chani Haberi

Faslı Hafid Chani

Vodafone 36. İstanbul Maratonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın verdiği startla başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından, Vodafone'nun isim sponsorluğunda "#birsebebivar" sloganıyla gerçekleştirilen Vodafone İstanbul Maratonu, 118 farklı ülkeden 25 bini aşkın sporcuyu, iki kıtayı birleştiren Boğaziçi Köprüsü'nde buluşturdu.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, start öncesi yaptığı kısa konuşmada atletlere başarılar dilerken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ta İstanbul'un önemli günlerden birini yaşadığını söyledi. Başkan Topbaş, İstanbul aşkına koşulduğunu belirttiği kısa konuşmasında tüm sporculara başarılar dilerken, İstanbullulara da sağlık sıhhat ve afiyet dileklerini sundu.


Vodafone 36. İstanbul Maratonu elit atletler (42 km 192 m) startının verilmesiyle başladı. Anadolu Yakası, Boğaziçi Köprüsü gişelerinin yaklaşık 300 metre gerisinden verilen startla...