18 / 05 / 2024

fatih bulvarına kaldırım mı döşeniyor

fatih bulvarına kaldırım mı döşeniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla Fatih Bulvarı’nı Korkuteli’ne yakışır hale getiriyor. Korkuteli Fatih Bulvarı’ndaki asfaltlama çalışmalarının tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bulvarın kaldırımlarını da yeniliyor.

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Altın fonlarına talep patladı! Altın fonlarına yatırım yapanların sayısı 500 bine dayandı!

Küresel piyasalardaki belirsizlikler ile birlikte yeniden altının yıldızı parladı. Yatırımcılar yeniden güvenli liman olarak görülen altına yatırıma yönelirken, uzmanlar fiziki altın veya hesaptan alım satım yerine altın fonlarına yatırımın daha cazip olduğunu belirtiyor.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Amerika'dan Türk kamu bankalarına yaptırım tehdidi!

ABD'li üst düzey bir yetkili, Türk kamu bankalarına yaptırım uygulayabileceklerini açıkladı.

Altında tehlike çanları çalıyor! Altına yatırım yaptıysanız yandınız! Kötü günler bekliyor

Altın fiyatlarında deprem haftasına girdik. Tehlike çanları altın için çalıyor. Dünyaca ünlü analistler ise kötü haberi vererek, ileriye dönük yapılan altın yatırımının daha da aşağı çekeceğini söylüyor. İşte detaylar…

Altına yatırım yapacaklara flaş uyarı! Emlak Kulisi yine en doğruyu ilk yazdı

Altına yatırım yapacak vatandaşlara geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların doğruluğu bugün altın fiyatlarının geldiği durumdan sonra resmen kanıtlandı. İşte altın yatırımcılarına yapılan önemli uyarının detaylar...

Altına yatırım yapacaklar dikkat! Dev bankadan rekor tahmin

Altına yatırım yapmak isteyenlerin sıklıkla takip ettiği dev Alman bankasından Haziran 2023 yılı için yeni bir tahmin geldi.

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor.

ABD’den Rusya merkezli kripto para borsasına yaptırım!

ABD Hazine Bakanlığı, ABD'nin Rusya merkezli kripto para borsası SUEX OTC'ye yaptırımlar uyguladığına dikkat çekti. Bu eylemin, ABD’nin bir sanal para birimi borsasına karşı ilk yaptırımı olduğu ifade edildi.

Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı? İşte Gezi Parkı'nın devri ile ilgili yasal detaylar...

fatih bulvarına kaldırım mı döşeniyor Haberi

fatih bulvarına kaldırım mı döşeniyor


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Korkuteli’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında vatandaşlar Fatih Bulvarı’na sıcak asfalt kaplanmasını istemişti. Başkan Türel’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir ekipleri, Antalya’ya ulaşımı sağlayan Fatih Bulvarı’nı kısa sürede sıcak asfaltla kaplayarak, ulaşıma açmıştı. Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarda 3 bin 500 ton sıcak asfalt kullanmıştı.


IŞIL IŞIL OLACAK


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, asfaltlama çalışmalarını tamamladığı Fatih Bulvarı’nın kaldırımlarını da yeniliyor. Engelli geçişleri ve görme engelliler için takip taşları da yerleştirilen kaldırımlara kırmızı parke taşları döşeniyor.


Fatih Bulvarı’ndaki çalışmalarda toplam 20 bin metrekare parke taşı, 10 bin metretül bordür kullanılması hesaplanıyor. Vatandaşların gölgede yürüyebilmesi için kaldırımlara 10 metre arayla ağaç dikiliyor. Aydınlatma direklerini de monte edildiği bulvar ışıl ışıl olacak.


AĞAÇLARA BÜYÜK HASSASİYET


Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bulvarın eksik kalan 500...