29 / 04 / 2024

fatih dönmez doğal gaz fiyatları

fatih dönmez doğal gaz fiyatları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğalgaz talebi ve enerji fiyatlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Bakan Dönmez açıkladı! Müjde yolda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol keşiflerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Doğu Karadeniz'de petrol müjdesi gelebilir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

Enerji Bakanı Dönmez’den flaş bir açıklama geldi: ‘Doğal gaz borcu ertelendi’

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, ithal doğal gaz için Rusya'ya yapılacak ödemelerin ertelendiği iddiasını yanıtladı. İddiaları doğrulayan Dönmez, "Rusya'dan ithal gazda belli bir rakamın üzerinde ödemelerin ertelenmesi hususunda mutabakat sağlandı" şeklinde konuştu.

Doğal gazda 1 ay faturasız dönem; 'Sıfır' yazacak

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilerle sohbet etti ve doğalgazda faturasız dönemin ayrıntılılarını paylaştı. İşte detaylar...

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Doğal gaz bu ay mı bedava olacak? Hangi tarihten itibaren başlayacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez tarafından verilen bilgiler kapsamında, 30 yıllık rezervin bulunduğu doğal kaynak oldukça önemli bir katkı sağlayacak. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haber verdiği 30 günlık ücretsiz doğal gaz bu ay mı olacak?

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen doğal gaz faturalarıyla ilgili gelişmeler meydana gelmeye devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Bakan Dönmez resmen açıkladı! Karadeniz gazının evlere geleceği tarih belli oldu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'nin açılış tarihini açıkladı. İşte Karadeniz gazının evlere geleceği tarih...

fatih dönmez doğal gaz fiyatları Haberi

fatih dönmez doğal gaz fiyatları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez,  Avrupa'da yaşanan bu enerji krizi döneminde Türkiye'nin arz ve arz anlamında bölge ülkelerine göre iyi bir noktada olduğunu belirterek "Öncelikle ülkemizin uzun dönemli doğal gaz anlaşmalarının olması elimizi rahatlatan bir unsur" dedi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı'nın açılışına video konferans yöntemiyle katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Avrupa'da enerji fiyatlarının tarihi rekorlar kırdığını, tedarik sorununun çözülememesi durumunda durumun daha da kötüleşeceğine yönelik öngörüler bulunduğunu söyledi.

Avrupa'da enerji krizinin yaşandığı bu dönemde, Türkiye'nin bölge ülkelerine kıyasla arz ve tedarik konusunda iyi bir noktada olduğunu vurgulayan Dönmez, şunları kaydetti: "Teknik altyapı noktasında güçlü bir durumdayız. Uluslararası boru hatları, yer altı doğal gaz depolama, LNG ve FSRU tesislerimiz...