02 / 05 / 2024

Fatih Özçelik kim

Fatih Özçelik kim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Müdürü Fatih Özçelik kimdir? 2014 yılı Ağustos ayında Kamulaştırma Müdürlüğü’ne Müdür olarak atanan Fatih Özçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Fatih Özçelik kim Haberi

Fatih Özçelik kim

Fatih Özçelik kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliğinden mezun oldu. Bir süre serbest ve özel sektörde çalıştıkyı. 


Daha sonra 2008 yılı Eylül ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harita Müdürlüğü’nde Harita Mühendisi olarak göreve başladı. 


Aynı Müdürlükte Mühendis, Şef ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2014 yılı Ağustos ayında Kamulaştırma Müdürlüğü’ne Müdür olarak atandı.


Kamulaştırma Müdürlüğü

Telefon:

0212 455 32 42

Santral:

0212 455 13 00

Faks:

0212 455 43 79

Adres:

Binbirdirek Mah.Piyerloti Cad.No:15...