04 / 05 / 2024

Fatih satılık bina

Fatih satılık bina

İstanbul 14. Satış Memurluğu İstanbul Fatih Sultanahmet'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Fatih'te 15 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

İstanbul 8. Satış Memurluğu, Fatih İlçesi'nde bulunan apartman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 18 bin 630 TL olarak belirlendi.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık konut!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Alibeyköy 5. Levent satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Torunlar GYO 5. Levent satılık ev!

Toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

KİPTAŞ 5. Levent satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje KİPTAŞ ve Torunlar GYO imzası taşıyor. KİPTAŞ 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den başlıyor 4+1'e kadar yükseliyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Fatih satılık bina Haberi

Fatih satılık bina

İstanbul 14. Satış Memurluğu İstanbul Fatih Sultanahmet'te yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi.

T.C. 
İSTANBUL 14. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU

2021/6 Satış
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Fatih İlçe, SULTANAHMET Mahalle/Köy, OYUNCU Mevkii, 80 Ada, 73 Parsel sayılı dükkanı olan kargir apartman nitelikli taşınmaz çevresinde genellikle korunması gerekli kültür varlığı olan ve konut olarak kullanılan yapılar topluluğu olan bölgede yer almaktadır. Yapılar genellikle konut olarak kullanılmaktadır. Yakın çevresinde kamu ve özel eğitim ve sağlık kurumları bulunmaktadır. Taşınmaz Belediye hizmetlerinden yararlanma imkanına sahiptir. Alt yapı hizmetlerinin tamamlandığı bölge dahilinde yer almaktadır. Korunması gerekli kültür varlığı olan...