04 / 05 / 2024

Fatihte nedeni bilinmeyen yangın

Fatihte nedeni bilinmeyen yangın

5 katlı binanın zemin katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Mahsur kalan 10 kişi, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangının neden çıktığı ise henüz bilinmiyor.

O şehirlerdeki arazilere bir bir el konuluyor! Petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandı...

Türkiye'nin birçok ilinde petrol arama çalışmaları sürerken, bir ilimizde açılacak petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandığı açıklandı. Bunun sebebi ise arazi sahipleri ile TPAO'nun anlaşamaması olarak belirtildi.

İstanbullular dikkat! Yılbaşı tedbirleri nedeni ile bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bugün Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar, yılbaşı tedbirleri nedeni ile trafiğe kapalı olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Tadilat nedeni ile kiracı evden çıkarılabilir mi?

Mülk sahipleri tadilat nedeni ile kiracının evden çıkarılıp çıkarılmayacağını sorguluyor. Peki, Tadilat nedeni ile kiracı evden çıkarılabilir mi? İşte detaylar...

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Volkswagen’de kırmızı alarm! Sebebi bilinmeyen bir arıza nedeniyle araç üretimi durduruldu!

Alman otomotiv devi Volkswagen, sebebi bilinmeyen sistem arızası nedeniyle araç üretimini durdurdu. Aynı zamanda, Volkswagen Grubu'nun Porsche ve Audi markalarının da söz konusu arızadan etkilendiği, konunun araştırılması amacı ile kriz masası kurulduğu ifade edildi.

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Adana'daki Ekim Apartmanı'nın yıkım nedeni ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Adana'da Ekim Apartmanı'nın yıkılmasının ardından, binanın yıkılmasına nedeni ortaya çıktı. 

1 TL'ye tuvalete girenler dikkat! Cebinizdeki 1 TL işe yaramayabilir. İşte nedeni

Son dönemde 1 TL'ler hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Camiden su dolduran ve tuvalete giren vatandaşlar artık bunu yapamayabilir. İşte nedeni.

Kiracıya tazminat! Bilinmeyen detay ortaya çıktı

Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıkıyor. Bunları yapan ev sahibi kiracıya tazminat ödemek zorunda kalmakta. Avukat Cansen Erdoğan milyonlarca kiracı ve ev sahibini ilgilendiren bilinmeyen ayrıntılar ile ilgili açıklamalar yaptı.

Altın fiyatlarında beklenmeyen düşüş! Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altının onsu dün 1939 dolar ile son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Haftanın son işlem gününde de doların artan baskısıyle altın fiyatları gerilemeye devam ediyor. Peki altın fiyatları neden düştü?  Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

Maaş bağlandı ama bayrama parasız girdiler… İşte EYT’lilere maaş yatmamasının nedeni!

İşlemlerini tamamlayan ve maaş almaya hak kazanan bazı EYT’lilere, diğer emekliler gibi bayram öncesi maaşlarının yatmamasının nedeni ortaya çıktı. Peki EYT’lilere neden maaş yatmadı? EYT’liler maaşlarını ne zaman alabilecek?

Ev sahibi ve kiracılar arasında sular durulmuyor! Kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayıldı! Şimdi bakın!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan yüksek kira kaosunda sular durulmuyor. Peki kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayılır mı? 

Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yılbaşında ulaştığı zirve seviyesinden yaklaşık yüzde 20 geride. Peki Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Fatihte nedeni bilinmeyen yangın Haberi

Fatihte nedeni bilinmeyen yangın

Fatih'te, 5 katlı binanın zemin katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 


Kumkapı Şehsuvarbey Mahallesi Behram Çavuş Sokak'taki 5 katlı binanın zemin katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.


Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince, yoğun duman nedeniyle binada mahsur kalan 10 kişi, merpen aracıyla tahliye edildi.


Kısa sürede söndürülen yangın nedeniyle binada küçük çapta hasar...