28 / 08 / 2024

Fatma Ebru Tangün

Fatma Ebru Tangün

K44 Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatma Ebru Tangün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?

2023'ün ilk sekiz ayında 346 bin kişi daha milyoner olurken, Finans Uzmanı Ebru Usta 'Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?' sorusunun yanıtını paylaştı. İşte Ebru Usta'nın o paylaşımı..

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Ebru Ermurat kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? DAP Gayrimenkul’de hangi alanda görev alıyor?

Ebru Ermurat hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmalarda üst düzey yönetici olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ebru Ermurat’ın hayatı...

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Akalın tarafından kuruldu.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Uzun yıllardır Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik hayata veda etti.  Peki Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Uğur Akkuş hapis cezası aldı iddialarına yalanlama!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Carina Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Carina Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aydın tarafından kuruldu.

Fatma Ebru Tangün Haberi

Fatma Ebru Tangün

K44 Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatma Ebru Tangün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


K44 Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1- Yurt içi ve yurt dışında,yaz ve kış turizmine yönelik otel, motel, tatil köyü, apart otel ve iş merkezleri, müstakil çiftlik evleri, pansiyon, restaurant, kafeterya, plaj, yüzme havuzu, mağaza ve bunlar gibi tesisler kurmak, devralmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bunların gerektirdiği işlemleri yapmak, 3.2- Seyahat acenteleri kanunu hükümleri çerçevesinde; yurt içinde ve yurt dışında turizm faaliyetinde bulunmak, bu amaçlarla turlar düzenlemek, yurtdışından gelecek turistleri ülkemiz içindeki turistik yörelerde gezdirmek, konaklamalarına yardımcı olmak, eğlence, spor gösterileri, bayi toplantıları ,kongre ve konferanslar için yer rezervasyonları yapmak, turlar tertiplemek, bu...