14 / 05 / 2024

Fatma Şahin Düzbağ Projesi

Fatma Şahin Düzbağ Projesi

DSİ Genel Merkezi’nde Genel Müdür Ali Rıza Diniz ve ekibi ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, burada Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı...

Altın, gümüş, buğday, Brent petrol fiyatlarında şok! Emtia piyasasında şahin düşüş!

Emtia piyasasında geçen hafta merkez bankalarının "şahin" politika adımlarının devam etmesi ve artan resesyon endişeleriyle düşüşler devam etti. Peki altın, gümüş, buğday, Brent petrol fiyatlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi!

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla çok hızlı bir şekilde koordine etmek gerekiyor'' dedi.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Gaziantep'te bin 727 bina dönüşüme girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Şahin, 58 hektar alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Gaziantep dünya şehirleriyle yarışıyor!

AK Parti ve Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim beyannamesini açıkladı. 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürecek projeler var.

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir'den 39 adet spor alanı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde, kente 39 adet spor alanı inşa edildi.

Fatma Şahin Düzbağ Projesi Haberi

Fatma Şahin Düzbağ Projesi


DSİ Genel Merkezi’nde Genel Müdür Ali Rıza Diniz ve ekibi ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, burada Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı. GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler ve ekibi de toplantıda baraj projesi ile ilgili bir sunum yaptı.


Belediye başkanı olduktan sonra en önemli görevlerinden birisinin su yönetimi olduğunu vurgulayan Şahin, bunun için iyi bir ekip oluşturduklarını kaydetti. Bölgenin son 40 yılın en kurak dönemini geçirdiğini, su sıkıntısı yaşanması ihtimalini göz önüne aldıklarını dile getiren Başkan Şahin, bu sene yağan bol yağmur ile bu kaygının bir nebze olsun giderildiğini belirtti.


Kendine ait su kaynağı olmayan illerden birisinin Gaziantep olduğunu ve şebeke suyunun şehir dışından geldiğini anımsatan Şahin, 2 milyonluk kent nüfusuna 300 bini aşkın Suriyelinin eklenmesinin bu sıkıntıyı...