18 / 05 / 2024

fatsa eski villaların yıkımı

fatsa eski villaların yıkımı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 14 yıl önce imara aykırı yapılan bir tadilat vesilesiyle verilen ruhsattan dolayı inşaatı başladıktan sonra durdurulan 32 villa uzun sürelik hukuki sürecin sonlanmasının ardından belediye ekiplerince yıkıldı...

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Asgari ücrette 500 dolar vaadi geri planda: Eski bakanın sözleri unutuldu mu? 

Eski bakan Vedat Bilgin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olacağını söylemişti. Yetkililer, her gün asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar yapıyor ancak '500 dolar' ifadesine dikkat çekilmemesi gözden kaçmadı. 500 dolar vaadi unutuldu mu? İşte ayrıntılar...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Eski klimanızı yenisiyle değiştirin tam 2.100 TL indirim kazanın! İklimsa 30 Eylül 2022 fiyat listesi

İklimsa eski klimalarınızı yenisiyle değiştirmeniz karşılığında tam 2.100 TL indirim yapıyor. İşte kampanya detayı..

TOKİ Eskişehir 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir İnönü İsmetpaşa Mahallesi projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Görevinden alınan eski bakanın ikametgahı TBMM gündeminde!

Görevinden alınan eski bakanın ikametgahı ile ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

fatsa eski villaların yıkımı Haberi

fatsa eski villaların yıkımı


Ordu'nun Fatsa ilçesinde 14 yıl önce imara aykırı yapılan bir tadilat vesilesiyle verilen ruhsattan dolayı inşaatı başladıktan sonra durdurulan 32 villa uzun sürelik hukuki sürecin sonlanmasının ardından belediye ekiplerince yıkıldı.


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, halk plajı mevkisinde yıkımı devam eden villalar yanında yaptığı açıklamada, “Fatsa bir görüntü kirliliğinden daha kurtuldu” dedi.


Başkan Hüseyin Anlayan, kendilerinden önceki dönemde başlamış bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “İmara aykırı yapılan bir tadilat vesilesiyle verilen ruhsattan dolayı inşaat başladıktan sonra durdurulmuş enkaz olarak devre olmuştu. Buranın mülkiyeti vatandaşa ait. Bizden önceki dönemde imara aykırı plan tadilatı ile verilen ruhsattan dolayı mahkeme süreci başlamış, bizden önce başlayan mahkeme süreci bizim dönemimizde de devam etmişti. Mahkeme ruhsatının iptali kararını vermişti, bizlerde mahkeme kararına istinaden ruhsatı iptal etmiştik....