05 / 05 / 2024

faturalar ertelendi mi

faturalar ertelendi mi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında tam kapanma sürecine girilmesi ile birlikte elektrik ve doğal gaz faturalarına son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrasına alınacak şekilde değerlendirme yapılacak.

Şok iddia! Airbnb yasası ertelendi mi? 

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun maddesinin uygulanmasının 1 yıl ertelendiği iddia edildi. İşte detaylar...

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz faturalarına ilişkin yaptığı açıklama gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak? İşte detaylar...

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

TOGG kura çekimi ne zaman? TOGG kura ertelendi mi?

TOGG başvuruları devam ediyor. Bu arada da TOGG kura çekim tarihi merakla araştırılıyor. İşte bu konudaki son detaylar!

EYT’de son durum ne? EYT ertelendi mi? EYT takvim değişti mi? İşte detaylar!

EYT düzenlenmesinin bu hafta yasalaşması bekleniyordu ancak Kahramanmaraş depremi ile milli yas afet bölgeleri için OHAL ilan edildi. TBMM'nin çalışmaları 28 Şubat'a kadar ara verildi. Peki EYT’de son durum ne?

Flaş iddia! EYT seneye mi ertelendi? EYT’lilerin hevesi kursağında kaldı! İşte son dakika gelişmeleri!

Milyonların beklediği EYT’de son durum nasıl oldu? Deprem nedeniyle EYT seneye mi ertelendi? İşte detaylar...

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

2023 Yılı YKS  Sınavı ertelendi mi yoksa yapılacak mı? Başvurular başladı mı?

Türkiye’de hayatı durduran Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından eğitime hem ortaöğretimde hem de lise ve yükseköğretimde ara verilmesi, milyonlarca öğrencinin geleceğini bağladığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ertelenip ertelenmeyeceği merak konusu. Bu konuda Milli Eğitim Bakanı Mahm

Askerlik ertelendi mi? 2023 askerlik celp tarihleri ertelendi mi? Askerlik celp tarihleri ne zamana ertelendi?

Askerlik celp tarihleri askere gitmek için gün sayan kişilerin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Su kullanılmazsa fatura gelir mi?

Su, elektrik, doğalgaz faturaları 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaştırılır. Peki Su kullanılmazsa fatura gelir mi? İşte detaylar!

Polis promosyonları yattı mı? Polis promosyonları ertelendi mi?

Promosyon konusu pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki Polis promosyonları yattı mı? Polis promosyonları ertelendi mi? İşte detaylar!

faturalar ertelendi mi Haberi

faturalar ertelendi mi

Kovid-19 ile mücadele kapsamında,  Recep Tayyip Erdoğan'nın son yapmış olduğu açıklama doğrultusunda yarın itibariyle tam kapanma dönemine giriliyor. Bu durum karşısında elektrik ve doğal gaz faturalarına ayarlama yapılması kararı alındı. Faturaların son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrasına alınacak şekilde düzenleme yapılacak. Tam kapanma sonrası fatura ödemeleri gerçekleştirilecek.

A Haber'de yer alan habere göre; Türkiye  koronavirüsle mücadele kapsamında bu akşamdan itibaren 18 gün sürecek olan tam kapanma sürecine giriyor. Koronavirüs vaka sayısının artmasına karşın alınan tam kapanma kararı ile birlikte bazı durumda değişiklikler planlandı.

Elektrik ve doğal gaz faturalarının son ödemeleri  Ramazan Bayramı sonrası yani tam kapanmanın bitmesiyle birlikte yapılacak. Konuyla ilgili olarak enerji yönetimi dağıtım ve tedarikçilere gerekli bilgileri  verdi.

BORÇ NEDENİYLE KAPAMA OLMAYACAK

Konut ve ticarethanelerin aylık 2 bin lirayı aşan ve ödenmeyen...