15 / 05 / 2024

fazla talep

fazla talep

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Güveçli Köyü'nde inşa ettiği toplam 599 konuta 5 katından fazla başvuru geldi ve talipli sayısı 3 bin 219'u buldu..

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Ev fiyatlarını geçen karavanlarda talep patlaması yaşandı!

Karavan kültürü her geçen gün artıyor. 200 bin liradan başlayan karavan fiyatları 6 milyon liraya kadar yükseliyor. Ev fiyatını geçen karavanlara talep olukça fazla.

Kiracı, yüzde 25’in üzerinde kira artışında geriye dönük ödediği fazla bedelin iadesini talep edilebilir mi?

Fahiş kira zamlarının önüne geçmek isteyen Hükümet ev konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı getirdi. Peki, Kiracı, yüzde 25’in üzerinde kira artışı yaparsa geriye dönük ödediği fazla bedelin iadesini talep edilebilir mi?

Konut sitelerinde otopark alanı krizi: İki ve daha fazla aracı olanlardan park ücreti isteniyor! 

Konut sitelerinde, iki ve daha fazla aracı olan site sakinlerinden park ücreti talep edildiği gündeme geldi. Peki bu durum usulsüz mü? İşte ayrıntılar...

‘Yarısı Bizden’ kampanyasına rekor başvuru! En fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

İstanbul'un kentsel dönüşüm problemini çözüme kavuşturmak için başlatılan 'Yarısı Bizden' kampanyasına vatandaştan yoğun talep gelmeye devam ediyor. Kampanyaya 14 günde 631 bin 195 başvuru yapılırken, en fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

Bakan Kurum kiracıları uyardı: Yüzde 25’ten fazla sakın zam yapmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kiracılara seslendi ve "Ev sahibiniz sizden yüzde 25'ten fazla artış talep ederse kesinlikle kabul etmeyin. Kiranızı yüzde 25 olarak yatırın ve öyle devam edin" diye konuştu.

İkinci el araç almayı düşünenler duyduklarınıza inanamayacaksınız! Yapılanları satıcılar tek tek itiraf etti!

Sıfır araçların artan fiyatlarına karşın, araba almak isteyenler ikinci ele yöneldi. Ancak ikinci el araçlara da çok fazla talep olunca, bu sefer ikinci el piyasası da aldı başını gitti. İşte detaylar!

Ev sahipleri kiracılardan yasal artıştan fazla zam istiyor! Bütçeye uygun ev bulmak zorlaştı!

Ipsos tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya göre, ev sahiplerinin yüzde 35'i, kiracılarından yasal artıştan fazla zam talep etti. İşte emlak sektöründeki son durum...

Moskova'da ev kiraları ne kadar?

Moskova’da kiralık lüks konutlara en fazla talep gösterilen semtler belirlendi. Listenin ilk sırasında Arbat yer alıyor. En fazla lüks ev kiralanan diğer yerler ise Lubyanko ve Kitay-Gorod metro istasyonları civarı oldu.

Konut talebi şehirden yeni merkeze kaydı!

Yapılan yatırımlarla marka değeri yükselen bölgeler kiralık ve satılık taleplerinde başı çekiyor. En fazla talep gören ilçe ise Başakşehir oldu.

TF Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

TF Varlık Kiralama'nın 178 gün vadeli 750 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 1 milyar TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK tarafından onaylandı. 

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama 178 gün vadeli 750 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 1 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı SPK'ya başvurdu. 

TF Varlık Kiralama 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama'nın 177 gün vadeli 500 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 700 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı başvurusu onaylandı. 

fazla talep Haberi

fazla talep

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın piyasa koşullarında ev sahibi olamayanlar için düşük taksit- uzun' vadeli ödeme kolaylığı sağlayan projeleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İdare'nin Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Güveçli Köyü'nde inşa ettiği toplam 599 konuta 5 katından fazla başvuru geldi ve talipli sayısı 3 bin 219'u buldu. Konutların hak sahipleri yarın Şehir Spor Salonu'nda düzenlenecek kura programı ile belirlenecek. TOKİ'nin, Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Güveçli Köyü'nde alt gelir gurubu kapsamında inşa ettiği 482 konut ve sosyal konut kapsamında inşa ettiği 117 konut vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Alt gelir grubu kapsamında inşa edilen 482 konuta 2 bin 416 kişi başvururken, sosyal konut kapsamında inşa edilen 117 konuta ise 803 başvuru...