07 / 05 / 2024

FED 2017 son durum

FED 2017 son durum

ABN Amro Bank kıdemli döviz stratejisti Roy Teo, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl faiz oranlarını beklenenden daha fazla artırması potansiyelinin ABD Doları'nı güçlü tutacağını öngördü.

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Altını olanlar aman dikkat! FED kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları

Altını olanlar aman dikkat! FED kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

2023 Haziran Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Son dakika Fed faiz kararı açıklanıyor!

Piyasalarda hareketlilik devam ediyor. 2023 Haziran Fed faiz kararı açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? soruları yanıt arıyor. Altın ve dolar gibi piyasaları etkileyecek olan kararın saat kaçta olacağı araştırılıyor. Son dakika Fed faiz kararı açıklanıyor...

Fed faiz artışına son verecek mi? İşte piyasalardaki hakim görüş!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışı sona erebilir. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin birçoğu, Fed’in kalıcı enflasyona karşın, gelecek hafta yapacağı toplantıda faiz artış serisine 15 ay sonra son vereceğini tahmin ediyor.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

Piyasaların gözü kulağı ABD’de! Fed faizleri ne kadar artıracak?

Para piyasaları Fed’in faiz kararını merakla bekliyor. Fed üyelerinden son gelen mesajlara bakılırsa, Banka’nın bu yılın ilk toplantısında faiz artış hızında vites düşürmesi bekleniyor.

FED sinyali verdi! Kritik tarih açıklandı

Fed yetkililerinin, son yapılacak oturumda 25 baz puanlık faiz artırımına gitmesi gündemde.

FED açıklaması öncesinde analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya bakın, son dakika...

FED açıklaması öncesinde analistlerden peş peşe tahminler geldi. Sakın kaçırmayın! Son dakika... Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Bitcoin'de fırtına duruldu mu? İşte FED tutanakları sonrasında Bitcoin'de son dakika!

FED son toplantı tutanaklarını yayınladı. Bu, merkez bankasının enflasyon ve oran artışları hakkındaki düşünceleri ve Bitcoin (BTC) fiyatının tepkisi hakkında daha fazla ipucu sağlayabilir.

Altın fiyatlarında iki kritik gün! Bu tarihleri unutmayın

Altın yatırımcıları Çarşamba günü yayımlanacak Fed’in son toplantı tutanakları ile Perşembe günü açıklanacak olan ABD’nin son enflasyon rakamlarına gözler çevrildi. İşte tüm detaylar...

Kripto para yatırımcıları okumadan almayın satmayın! Bitcoin'de 'Fed' etkisi

Fed'in son 3 toplantısında 75 baz puanlık faiz artırımına gitmesi ile birlikte kripto para birimlerinde baskı da arttı. Son dönemde 20 bin dolar seviyesinin altında kalıcılığını sağlayan Bitcoin'de düşüş eğilimi faiz kararı sonrası da devam etti.

Kripto varlıklarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar oldu? İşte 1 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto varlık piyasası, FED’in son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar düşmüştü. Haftaya da  sert bir düşüşle başlayan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar hafifçe yükselerek psikolojik sınırın üzerinde tutunmaya çalışıyor.

FED 2017 son durum Haberi

FED 2017 son durum


ABN Amro Bank`a göre ABD Merkez Bankası faizi gelecek yıl 4 kez artırabilir.


ABN Amro Bank kıdemli döviz stratejisti Roy Teo, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl faiz oranlarını beklenenden daha fazla artırması potansiyelinin ABD Doları'nı güçlü tutacağını öngördü.


CNBC'ye konuşan Teo, "Eğer Fed faiz vadelilerine bakarsak Fed'in bu yıl faizleri 2'den fazla artırması hali hazırda fiyatlanmış durumda. ABD Doları'nın 2017 sonuna kadar güçlü olmaya devam etmesini beklemeliyiz, ancak ben kısa vadeli olacağını düşünüyorum. Trump'ın seçim zaferi sonrasında müşterilerimizi ABD Doları'nda uzun pozisyon almalarını önerdik, ancak bu noktada hali hazırda uzun pozisyonda değillerse pozisyon açmakta ihtiyatlı olmalarını söyleyeceğiz" dedi.


Milliyet...