11 / 05 / 2024

fed faiz oranını sıfıra indirdi

fed faiz oranını sıfıra indirdi

Küresel yatırımcıların likidite krizi nedeni ile nakit para ihtiyacını karşılamak için satışa geçmeleriyle cuma günü yüzde 4.5 değer kaybeden altının fiyatı yeniden yükselişe geçti.

Son dakika! Merkez Bankası yılın son faiz kararını açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 42,5 seviyesine yükseltti.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

2023 Temmuz Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz kararı ne olur? İşte 2023 Temmuz Fed faiz kararı...

Piyasalar heyecanla ABD Merkez Bakası (Fed) faiz kararını bekliyor. Küresel piyasaların gözü Temmuz ayındaki faiz kararında. Peki 2023 Temmuz Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz kararı ne olur?

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 8,5'te bıraktı.

Dolar neden yükseliyor? 

ABD Merkez Bankası (FED) faiz oranını beklentiler doğrultusunda 75 baz puan artırdı. Karar sonrası dolar yükselmeye başladı. Peki dolar neden yükseliyor?

Son dakika açıklaması! Fed faiz artırırsa altın bu rakamı görecek! Analistler net rakamı açıkladı! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları uzun süredir hareketli grafik sergileyerek, yatırımcıların gündeminde yer alırken bugün piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararın çevrildi. Fed'in faiz kararı sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak edilirken analistler rakam verdi.

Dev banka şok etti! Faiz oranını dibe çekti! Yüzde 0,99 faiz için hemen başvurun! Elinizi çabuk tutun, kaçırmayın!

Kredi çekmek isteyenler için güzel haberler peşi sıra geliyor. O bankada faiz oranını dibe çekti! Dev banka faiz oranını yüzde 0,99 faiz olarak belirledi! Başvurunuzu hemen yapın, fırsatı sakın kaçırmayın! İşte o bankanın ve yüzde 0,99 faiz oranından verilen kredinin ayrıntıları...

Üst düzey isimden önemli açıklama: Gelecek yıl faiz oranı %4 olacak

Cleveland Merkez Bankası Başkanı, 2023 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) faiz oranının yüzde 4’ü aşabileceğini açıkladı.

Fed faiz kararından sonra altının durumu! Gram, çeyrek, cumhuriyet altını…

Fed faiz kararının açıklanmasından sonra altın fiyatları araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen detaylar!

Fed faiz kararından sonra bilanço ortaya çıktı! İşte detaylar!

Fed faiz kararı açıklandı. Günlerdir piyasaların büyük bir merakla beklediği FED faiz kararının açıklanması ile bilançoda ortaya çıktı. İşte detaylar!

Son Dakika! Fed faiz kararını açıkladı!

Faiz kararının açıklandığı metinde Fed'in enflasyon risklerine karşı yüksek derecede dikkatli olduğu mesajı tekrarlandı.

Son Dakika! FED faiz kararını açıkladı dolar yeniden yükselişe geçti

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 75 baz puan artırarak yüzde 1,50-1,75 aralığına yükseltti. Fed, faiz artıracağının sinyalini de verirken 28 yılın en yüksek faiz artışını gerçekleştirmiş oldu. Fed, en son 1994 yılında sert faiz artışı gerçekleştirmişti.

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! İşte Nisan 2022 Merkez Bankası faiz kararı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 14'te sabit bıraktı.

fed faiz oranını sıfıra indirdi Haberi

fed faiz oranını sıfıra indirdi

ABD'de Merkez Bankası niteliğindeki Fed'in 18 Mart toplantısını beklemeyip erken bir faiz hamlesi daha yapması ve politika faizini yüzde 0-0.25 aralığına çekmesi sonrası, külçe altın fiyatı haftaya yüzde 3 artışla başladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; sabah anlık olarak altının ons fiyatı yüzde 1.4 artarak 1550.26 dolara çıktı. Bu cuma günkü yüzde 3 düşüşün ardından yüzde 2.8 artış anlamına geliyor. Altın vadeli işlemleri fiyatı yüzde 2.4 artıp 1553.30 dolara yükseldi.

Bloomberg'e konuşan Oanda Corp. analisti Edward Moya, altının ons fiyatının 1600 doların üzerine çıkması beklentisini dile getirdi.

Likidite krizi

Koronavirüs krizi karşısında Fed'in 700 milyar dolarlık parasal genişlemesi ve 6 büyük merkez bankasıyla likidite sıkıntısı yaşanmaması için swap hattı kurmasına dikkati çeken analistler, küresel merkez bankalarının likiditeyi artırma çabalarının altın fiyatlarını yukarı yönlü desteklemeye...