29 / 04 / 2024

Fed faizleri yıl sonunda artıracakmı

Fed faizleri yıl sonunda artıracakmı

San Francisco Fed Başkanı John Williams'dan faiz artırımıyla ilgili açıklama geldi. San Francisco Fed Başkanı John Williams, " Fed faizleri bu yılın sonuna doğru artırmaya başlayabilir " dedi.

Konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Ev alma hayali kuranlar dikkat!

Yeni ev alacaklar ve konut yatırımı yapacaklar, fiyatların düşüp düşmeyeceğini merakla araştırırken, konut kredisi faizlerinin de nasıl seyredeceği merak ediliyor. Peki konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Bu durumda ev alınır mı? İşte vatandaşların yorumları...

Banka banka mevduat faizleri yükseldi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar oldu?

Yılın başında düşüşe geçen mevduat faizleri, son günlerde yönünü yukarı doğru çevirmiş durumda. Buna göre, bankaların aylık mevduata uyguladığı ortalama senelik faiz oranı yüzde 49'a kadar çıktı.

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Faizler 20 yılın zirvesinde! 2 milyon liranın 3 aylık faiz getirisi ne kadar?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen mevduat faizleri yüzde 46'yı aşarak 20 yılın zirvesine çıktı. Peki 2 milyon TL'nin 3 aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz oranları...

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Konut kredisi faizleri 23 yılın zirvesini, başvurular 28 yılın dibini gördü!

ABD'de konut kredisi faizleri 23 yılın zirvesini görürken, başvurular ise 28 yılın dibini gördü.

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Kredi faizlerinde 21 yılın rekoru! İlk kez yüzde 60 sınırı aşıldı! 

Seçimlerden önce yüzde 25 olan ihtiyaç kredi faizleri, 21 yıl aradan sonra ilk kez yüzde 60 sınırın aşarak tarihi rekorunu kırdı.

ABD'de mortgage faizleri 23 yılın zirvesinde!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,41 seviyesi ile Aralık 2000 yılından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

ABD'de mortgage faizleri 23 yılın zirvesinde kalmayı sürdürdü!

Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,31 ile 2000 yılının Aralık ayından bu yana en yüksek seviyede kalmayı sürdürdü.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Fed yöneticisi açıkladı! Faiz ne zaman düşecek?

ABD Merkez Bankası Fed faizleri yükseltmeyi sürdürürken New York Fed Başkanı John Williams, faiz oranının gelecek sene düşmeye başlamasını bekliyor.

Konutta kredi çıkmazı: Faizler yükselince bankalar muslukları kapattı, en son 5 yıl önce böyle olmuştu!

Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele çerçevesinde başlattığı parasal sıkılaştırma adımları, konut kredisi faizlerine de yansıdı. Bu kapsamda konutta finansmana erişim zorluğu dikkat çekti. Konut kredisi faizleri yüzde 34,09’a ulaştı. Bu son 5 yılın en yüksek seviyesi.

Fed faizleri yıl sonunda artıracakmı Haberi

Fed faizleri yıl sonunda artıracakmı

San Francisco Fed Başkanı John Williams, " Fed faizleri bu yılın sonuna doğru artırmaya başlayabilir " dedi. San Francisco Fed Başkanı John Williams'dan faiz artırımıyla ilgili açıklama geldi.


Fed'in üst düzey yetkililerinden San Francisco Fed Başkanı John Williams bugün yaptığı bir açıklamada merkez bankasının bu yılın sonuna doğru faizleri artırmaya başlayabileceğini ve önümüzdeki birkaç yıl boyunca faizleri normal seviyelere yükselteceğini...