05 / 05 / 2024

fed kararı değerlendirmesi

fed kararı değerlendirmesi

Fed’in 2006’dan bu yana gerçekleştireceği ilk faiz artışı konusunda sabırlı olacağını belirtmesi ile birlikte rahat bir nefes alan Türk ekonomisi küresel gelişmelere ve iç siyasete odaklanmaya devam edecek.

Ünlü analistten Sasa bedelsiz sermaye artırımı değerlendirmesi! Sasa kaç liradan bölünür?

Borsa İstanbul BIST 30 endeksinde işlem gören Sasa Polyester KAP’a yaptığı açıklama ile bedelsiz sermaye artırım kararını duyurdu. Sasa bugün borsada gündem oldu. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas, Sasa’nın aldığı kararı artı ve eksileriyle değerlendirdi.

Merkez Bankası kararını açıkladı, bundan sonra faiz mi, borsa mı daha çok kazandıracak?

Merkez Bankası faiz artırım kararının ardından gözler yerel piyasalara çevrildi. Uzun süredir yükselişin beklendiği piyasalar hareketlendi. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, Borsa Eğitmeni Gani Gülaydın X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda faiz mi, bor

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Merkez Bankası ve FED kararları öncesi son uyarı

Bugün Amerika Merkez Bankası (FED) ve yarın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararlarının açıklanması bekleniyor. İşte bu önemli gelişmelere dair piyasa değerlendirmesi yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in görüşleri...

Altını olanlar aman dikkat! FED kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları

Altını olanlar aman dikkat! FED kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

FED faiz kararı öncesinde dolar ve euro ne kadar? İşte 26 Temmuz 2023 kurda son dakika gelişmeleri

Geçtiğimiz hafta peş peşe rekor kıran dolar ve euro Merkez Bankası faiz kararından sonra yatay seyirde devam ediyor. Ancak yatırımcıların gözü FED kararında...

Altında milim milim sessiz yükseliş! Gözler FED kararında!

Geçen hafta peş peşe rekor kıran gram altın bu haftaya yatay seyirle başladı. Gözler ise ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günü açıklayacağı faiz kararına çevrildi.

Küresel piyasalar Fed kararı sonrası temkinli hareket ediyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) dün politika faizini sabit bırakmasından sonra sınırlı da olsa pozitif bir seyir izlerken, bugün de gözler Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) para politikası kararlarına çevrildi.

FED kararı açıklandı!

FED kararı belli oldu. Merakla beklenen faiz kararı açıklandı. İşte detaylar!

FED kararı sonrasında sessizliğini bozdu! İslam Memiş bu kez hem ser verdi hem de sır verdi!

Uzman isimlerin altın, dolar ve euro piyasaları hakkındaki açıklamaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, FED faiz kararı ve yatırım tavsiyeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Deprem bölgesinde kritik karar değişikliği! BDDK resmen duyurdu! Süre 3 ay uzatıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, alacakları zaman aşımına uğrayan hak sahipleri veya mirasçılar için kritik karar değişikliğinde bulundu. 

İslam Memiş'ten Fed kararı sonrası ilk yorum! 'Fırsata çevirin'

ABD Merkez Bankası Fed faiz kararını açıkladı, yurt içinde gram altın fiyatları yeni rekorunu kırdı. Ons altın fiyatındaki yükseliş ile zirveye oturan altın gram fiyatı için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken bir yorum geldi.

Bitcoin FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı!

Kripto paraların şahı olaran bilinen Bitcoin, yatırımcılar tarafından merakla beklenen FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı. İşte kripto paralarda son durum...

fed kararı değerlendirmesi Haberi

fed kararı değerlendirmesi

Fed’in 2006’dan bu yana gerçekleştireceği ilk faiz artışı konusunda sabırlı olacağını belirtmesi ile birlikte rahat bir nefes alan Türk ekonomisi küresel gelişmelere ve iç siyasete odaklanmaya devam edecek.


Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya,  Türkiye ekonomisinde olağan dışı gelişmeler yaşanmasını beklemediklerini ama önümüzdeki günlerde Rusya’dan gelecek yeni veriler, AB Merkez Bankasının Ocak ayında gerçekleştireceği toplantının sonuçları ve iç siyasette yaşanacak seçim süreci ile birlikte Türk ekonomisini bekleyen önemli virajlar olduğunu belirtti. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: “Fed’in faiz artırımları ile ilgili makul bir süre sonra artırım yapılacağı ifadesinin ardından rahatlayan piyasalarda dolar 2.32 seviyesine geri döndü. Bu da piyasalarda belirli oranda bir rahatlama sağladı. Bundan sonra Rusya’yı yakın takip ediyor olacağız. Ruble’de...